שלחתי פניה מקוונת לבקשת תו חניה עירוני לעיריית תל אביב.
אני רשום בת.ז בתל אביב (יחד בבית הוריי) וגם במקביל לבקשה לתו חניה הוצאתי בקשה לכרטיס תושב תל אביב (דיגיטל) וגם קיבלתי אותו.
לאחר יומיים לפניה המקוונת קיבלתי טלפון מנציגה של העירייה והיא מודיעה לי שאני לא זכאי לקבל תו חניהלרכבי .
וזאת כי אשתי רשומה בת.ז שלה בבת ים. ושהיא גם צריכה להיות רשומה בת.ז שלה בת״א. וכך זה יוכיח להם שאני גר באמת בת״א.
התרעמתי על כך ושאלתי איפה זה כתוב אצלכם. לא מצויין שום דבר לגבי זה בדרישות שלהם באתר העירייה!
היא אמרה לי שזה נוהל פנימי שלהם.
ביקשתי לקבל תשובה זאת בכתב בדואר על כך . היא סירבה . ולאחר שהתעקשתי היא אמרה שישלחו לי תשובה בדואר.
זה הרי אבסורד שהעירייה נותנת לי באותו זמן כרטיס תושב ומצד שני מסרבת לתת לי תו חניה לרכב.
ומאיפה החוצפה מצד העירייה להכתיב לבת זוגי לשנות רישום בת.ז בשביל לקבל תו חניה לרכבי???
את דוחות החניה הם שולחים לי לכתובת מגורים בתל אביב. זה בשבילם מספיק.
מדוע הרישום של אשתי בת.ז קובע למעשה את מקום המגורים ולא הרישום שלי???
מה זה גם ״נוהל פנימי״ ?? זה לא אמור להיות גלוי לציבור כל הנהלים הללו? זה נראה כאילו הם עובדים בשיטת מצליח.
האם זה חוקי? האם יש דרך להלחם בזה?
רוי
לצערי...
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר