שלום,
קיבלתי הזמנה למשפט בביהמ"ש השלום לתעבורה בת"א. אני מעוניין להפגש עם התובע/ת ולנסות להגיע להסדר לפני המשפט. איך אני מוצא את התובע במשפט שלי? התקשרתי למרכז המידע בביהמ"ש ונתנו לי מ"ס טלפון של המשטרה במחוז ת"א אבל לאחר משחקים עם המענה הטלפוני שם הוא מוביל אותי לבסוף לצלצולים ללא מענה. ניסיתי כבר את כל האפשרויות שם אבל אין תשובה. אשמח אם תוכל להפנות אותי למקום בו אוכל למצוא את התובע.
תודה מראש,
לירן
לירן שלום,
1- תגיע ביום הדיון לביהמ"ש. באולם הדיונים תפגוש את התובע ובמידה והוא יוכל להגיע איתך להסדר הוא יעשה זאת.
בהצלחה,
מנהל פורום דיני תעבורה,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
עו"ד ויגלר - קודם כל תודה על התשבה המהירה.
יש לי שאלה נוספת בקשר לדף "הודעת הנאשם" שקיבלתי שמצורף להזמנה למשפט:
אם בחרתי למלא דף זה, מתי ולמי אני אמור למסור אותו? האם לעשות זאת ביום המשפט בזמן שאני מגיע או שעלי לשלוח את הדף לאנשהו?
תודה,
לירן
לירן שלום,
1- אכן יש טופס כזה אך הוא לא כל כך שימושי כי תיקי התעבורה לעיתים נפתחים יום בטרם הדיון ואף באותו יום דיונים.
2- נהג/נאשם רשאי להודיע בכתב לבית המשפט על כפירתו באשמה ולבקש להזמינו למועד שמיעת הוכחות. כמו כן רשאי נאשם להודיע בכתב על הודאה באשמה ולטעון לעונש. הספח יצורף לתיק בית המשפט ויובא לדיון בפני שופט.
3- במקרה של שליחת טופס עם הודיה וטיעון לעונש יש חסרון של טיעון בכתב חד צדדי מבלי לשמוע את תגובת התביעה.
בברכה,
מנהל פורום דיני תעבורה,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר