קיבלתי זימון לבית דין על אי מתן זכות קדימה ודוח שקיבלתי. לא רשום תגובת הנהג והם לא החתימו אותי על התגובה שלי מה אני עושה במצב כזה איך אני יודע מה הם רשמו?
שלום אבירם!
בדרך כלל אם השוטר לא רשם כלום בדברי הנהג, אז אין עוד רישום נוסף במקום אחר. תרשום לעצמך פירוט על האירוע (עם מה שאמרת בדיוק) כדי שתוכל לנהל משפט ולזמן את השוטר לעדות). לפעמים כותבים השוטרים מזכרים נוספים אם לא היה מקום לדברי הנהג או רוצים להוסיף משהו על התנהגות האזרח או על המקרה עצמו ואת זה תוכל לראות בתיק עצמו בסמוך למועד הדיון (בתביעות).
בהצלחה!
בוודאי שזה לטובתך אם אמרת לשוטר משהו והוא לא רשם כלום ממה שאמרת
(בהנחה שהשופט יאמין לך)
אני מקווה שהבנתי את שאלך אם לא תחזור אלי להבהרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
אני עובד בתור נהג אבל החלטתי להתפטר מתפקידי בגלל בבאסה שנכנסתי אלייה בגלל הדוח והזימון...
זה היה טעות?
אבירם היקר!
אני לא יכולה לענות לך ברמה האישית כי איני יודעת מה העבר שלך ,
העונש המקובל (אם בכלל תצא אשם) כולל רכיב של קנס ותנאי . אין חובת פסילה ולכן זה תלוי בימ״ש ( יכולה להיות פסילה של בין חודש ל-3 חודשים) בבתי המשפט המחמירים ותלוי כמובן בעבר שלך ואם אתה מיוצג אז בוודאי ניתן לעזור לך (לאחר עיון בתיק)
לכן נראה שעל פניו נהגת בפזיזות בכך שהתפטרת ...
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר