עצרתי את האוטו לאחר קו העצירה אך לא נכנסתי לצומת. המצלמה צילמה אותי פעמיים. אני אקבל דוח?
יוסי שלום וחג שמח!
על פי התיאור שלך עברת את קו העצירה ולא את הצומת, ככל הנראה לא תקבל דו״ח למרות שצולמת פעמיים. ואם בטעות תקבל דו״ח יש לך סיבה לבקש להישפט על העבירה.
שיהיה בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
חנה, תודה רבה על התשובה המהירה, לצערי שירות כזה מהיר ואדיב לא נפוץ במחוזותינו. ברשותך, עוד קושייה; האם על העצירה לאחר הקו עצירה ללא מעבר הצומת יש עונש-דוח-נקודות? או שנשלח דו'ח רק במידה והיה מעבר של הצומת. בנוסף, במידה ואקבל בסוף דו'ח, נהגתי ברכב שאינו שלי, מה עלי לעשות כדי להעביר את הדו'ח אלי במידה ויישלח? תודה וחג שמח.
יוסי שוב שלום!
ראשית, לא ידוע לי על דו״ח אחר שנשלח מלבד רמזור אדום (יש מצלמות שמצלמות מהירות אבל זה לא נראה לי המקרה שלך).
לעניין המרת הדו״ח, ברגע שהבעלים של הרכב מקבל את הדו״ח , יש לשלוח למשטרה הודעה (בדואר רשום!) כי אתה שביצעת את הדוח בצירוף תצהיר וצילום רישיון נהיגה ולבקש כי הדוח יועבר על שמך.
חג שמח!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר