יש לי שאלה בעייתית.
נסענו לעבודה אני ואחי, לי אין רישיון באותו היום זה היום האחרון לפסילה שלי
שוטרת עצרה אותנו בצד בכביש מהיר
ירדו מהאוטו שתי שוטרות
והתחילו להאשים אותי שאני יושב ליד הנהג בנהיגה
אחת השוטרות שזיהתי אותה שעמדה ממש בצומת ועצרה רכבים והשניה ישבה באותו
אמרה לי שקרן אתה נהגת אני מזהה אותך לפי הבגדים
כאילו שממש יש לה זיכרון על טבעי זה לא הגיוני ולא יכול ליהיות
שלקו אותי לחקירה במשטרה ובאמצע החקירה היא ניכנסה ושאלה ובדקה איזה בגדים אני לובש כדי למלא את הדוח.
כל החקירה היתה במטרה שאני יודה בדברים שלא עשיתי בהתחלה נאמר שיתקשר מישהו לשוטרת ואמר לה שהחלפתי בגדים אחר כך יש להם מצלמות
ועוד כל מיני
במהלך החקירה אמרנו לשוטר שעצרנו בתחנת דלק אלונית בכתובת ככה וככה
ולמרבהה הצערר הם לא הוציאו תהקלטות ממש מוזר לא הם היו ממש בטוחים שזהו תפסו איזה עבריין
עכשיו אני נעמד למשפט ועובד עצות מצד אחד העורך דין לא רוצה שאני ינהל את התיקק הוא אומר שיש לי עבר גרוע כלומר העבר שלי הוא מגיל 18 17 ועכשיו אני 25 נשוי עם ילד ומצד שני הוא רוצה שאני יסגור עסקה של כמעט שנה פסילה קצינת מבחן קנס ועבודות שלץ. למה אני צריך לקבל עונש כזה כל משהו שלא עשיתי ??? מישהו יכול לעזור לי אולי
אבי שלום,
1- הייתי מציע לך או לעורך דינך כי יבקש את הקלטת מתחנת הדלק היכולה לתת מידע לגבי הנהג ברכב (אם כי ניתן להתחלף בנהיגה לאחר מכן היכן שלא קיימות מצלמות, אך עדיין זהו חיזוק לטענתך).
2- אינני יכול לצדד או לחלוק על עורך דינך מאחר ואני בניגוד אליו לא נחשפתי לחומר הראיות בתיק.
3- במידה ואתה מאמין בחפותך ומבין כי ביכולתך להוכיח זאת -הילחם! בסופו של יום אתה זה שתקבע את גורלך! רק קח בחשבון שאם תורשע לאחר ניהול הליך הוכחות עונשך יהיה אולי גבוה יותר.
בברכה,
מנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר