שלום . אתמול נסעתי בקטנוע על נתיב מזלג לפתע הגיע רכב ונסע במהירות על הנתיב בו נסעתי. כשהבחנתי בו עברתי לנתיב משמאלי שלא יעלה עלי וחזרתי . צפצפתי לבחור והוא עשה לי תנועה עם היד כשעלינו על גשר(בית מעריב) הייתי מאחוריו והוא נסע לאט בכוונה וכשהתקדמתי כדי לעקוף הוא עצר במהירות כדי שיתקע בו ואז הבנתי שיש לי עסק עם אדם שמסכן אחרים בעודו נוהג וגם אם היה נכנס בי היה עובר כאילו כלום. כשהסתיים הגשר ניסיתי לעבור לנתיב הימני לפנות ימינה והוא ניסה לחסום אותי וגם נתן ברקסים עם הרכב בכוונה כדי לפגוע בי. אני מאוד כועסת ורוצה להתלונן יש לי רק את מספר רכבו. האם אפשר לעשות משהו בנידון? המשטרה תעשה משהו ? כי אין לי ראיות
טוני יקירתי,
לכל אזרח במדינה שמורה הזכות להגיש תלונה באם הוא הבחין בחושיו בביצוע עבירה.
לצערי בכל הנוגע לעבירות תנועה לפחות, נדירים המקרים בהם המשטרה נוהגת לזמן את הנהג ה"נילון" לחקירה ועוד יותר נדיר הוא הגשת כתב אישום ו/או רישום דו"ח וזאת על סמך עדות יחידה של נהג אחר מעורב(המתלונן).
המשיכי לרכוב בזהירות.....
בברכה,
מנהל פורום דיני תעבורה,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
תודה רבה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר