שלום רב ,
עשיתי מעשה שאני כל יום מצטער אליו וחיי בפחד לגבי הענשה הייתי בבית חולים הורדתי חבר ולאחר כ חצי שעה - שעה נצמדתי לרכב וברחתי מאי תשלום תוך כמה זמן אני אמור לקבל דוח עם בכלל , עברו כבר יותר מ 60 יום ולא קיבלתי האם אני יקבל ועם כן תוך כמה זמן
בר שלום,
1- יפה שהפנמת ואתה מגלה אחריות ותובנה למעשה השגוי.
2- אני הייתי במקומך מפסיק לחיות בפחד אלא ניגש למנהל החניון ומודיע כי ביום X בשעה Y אני יצאתי מהחניון מבלי לשלם וברצוני לשלם כעת ולהסיר את המחדל.(תקח קבלה למקרה הצורך ודאג שירשם שהתשלום הוא עבור אותו יום ספציפי).
3- אינני יודע לומר לך אם בכלל תישלח אליך דרישת תשלום או התראה, כמו כן אינני יודע האם היו במקום מצלמות אבטחה. לכן אני חוזר להמלצתי בתשובה 2 לעיל.
בברכה,
מנהל פורום דיני תעבורה,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
ועם כן היה מצלמות תוך כמה זמן אני אמור לקבל את הדוח
הענישה רק כספית או עמידה לדין במשפט ועם כספית כמה בערך אנא תעזרו לי
בר שוב שלום,
1- לא עניתי לך מכיוון שאינני עוסק בניחוש ונבואה. באמת שאינני יכול לדעת באם תשלח דרישה או תוגש תלונה.
2- בכל אופן במידה ובעל החניון יחליט לעשות מעשה הוא יכול לפעול בשני מישורים פלילי ואזרחי ואפרט, בפן האזרחי ניתן לתבוע אותך אך הסיכוי קלוש. יש יותר סיכוי שישלח מכתב עם דרישת תשלום.(מבחינת הדין ברגע שנכנסת לחניון אשר הינו בתשלום אתה כרתת חוזה עם בעל החניון ולאחר מכן הפרת את החוזה).
כעת לפן הפלילי ניתן להגיש תלונה במשטרה כנגד בעל הרכב (חזקת הבעלות) מאחר ולא יהיה תצלום של מבצע העבירה אלא של הרכב בו בוצעה העבירה.
להערכתי הסיכוי קטן.
3- תשמע לי מאחר והדבר מעסיק אותך ומעיק על מצפונך עשה כעצתי וגש לחניון תביע חרטה ותשלם על החנייה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר