שלום רב!
אני אמורה לעשות קורס רענון נהיגה , עכשיו הבעייה שלי שאני סובלת מחרדות נסיעה ואני לא נוסעת מחוץ לעיר, לא כשאני נוהגת ולא כשמסיעים אותי. אני מטופלת בכדורים פסיכיאטרים ומטופלת על ידיי רופא. מה אני יכולה לעשות שאנ י לא יכולה להגיע לקורס, הקורס נמצא רחוק מאיזור מגוריי, ובשום אופן אני לא יכולה להגיע. למי אפשר לפנות בבעייה כזאת? אני רוצה לדעת אם אפשר לפנות לרשות הרישוי בבקשה שיתנו לי רישיון נהיגה רק באזור מגוריי, האם הדבר אפשרי? אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות
בתודה ובתקווה לעזרה
בתאל
בת אל שלום,
1- ראשית הקורסים מבוצעים בפריסה ארצית על ידי שתי זכייניות (רשת עמל והאונ׳ הפתוחה) תבררי בשנית האם יש קורס הקרוב למקום מגוריך.
2- מבלי להיכנס להבחנות רפואיות דעי שבמידה ואת מבקשת הגבלה של נהיגה בזמן ובמקום הדבר ״ידליק נורה אדומה״ ברשות הרישוי. מה גם שהוראה כזו ניתנת מאת הרשות ועל פי רוב ביוזמתה.(באופן כללי אין הרבה מקרים בהם הרשות נתנה רישיון והגבילה את מרחק הנהיגה).
3- נראה לי לטובתך ולטובת כלל משתמשי הדרך כי עליך לפנות לרופא (הפסיכיאטר) המטפל בך ולהציג בפניו את בעייתך.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר