סיפור שלי טיפה מורכב
בתאריך 22/03/11 נרשם אלי דוח תעבורה על עבירת מהירות , לאחר ונהגתי ברכב ליסינג יצאה קנס חברות (פי 4 מקנס הרגיל) והגיע לחברת הרץ ששם הוא נתקע. בנתיים החלפתי את החברה ועברתי לעבוד במקום חדש. בקיץ 2012 קיבלתי טלפון מחברה הקודמת על זה שהם קיבלו דוח על סה"כ 4500 לתשלום. עשינו בדיקה , הבנו שזה דו"ח חברות , סיכמנו שהם מבצעים המרה אלי לסכום התחלתי לנהג פרטי על סה"כ 750 ש"ח. חברה התחילה התכתבות עם משטרה משרד תעבורה במטרה להמיר את הד"ח והחזרתו למחיר התחלתי (תהליך שלא הייתי מעורב בו). היום קיבלתי הודעת תשלום השניה עם תוספת פיגור של 50%. בהודעה כתוב שתשלום על הודעה הראשונה היה עד 02/01/13 . אני רוצה לציין שהודעה הראשונה מעולם לא קיבלתי. אין לי בעיה לשלם קנס זאת היית גם המטרה שסיכמנו על המרה, אך לא מתאים לי לשלם תוספת פיגור על זה שלא קיבלתי הודעה הראשונה. אני מבקש עצה מה ניתן לעשות בנדון.
בברכה
אבניל
אבניל שלום,
תתקשר למפנ״א בטלפון *9666 וברר לאיזה כתובת נשלחה ההודעה הראשונה והאם יש להם אישור משלוח בדואר רשום?
במידה ואין להם אסמכתא הם יהיו מחויבים להשיב את סכום הקנס המקורי.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
דורון שלום ,
כרגע דיברתי עם מפנ״א הם טוענים ששלחו הודעה ראשונה בכתובת הנכונה , יש לי מספר דואר רשום והודעה חזרה עם הערה "לא ידוע מען" . עכשיו זה מוזר כי אני גר בכתובת הזאת כבר תקופה וקיבלתי לא מעט מכתבים. שורה תחתונה דוור לא מסר לי הודעה מה אני יכול לעשות כרגע ? אגב במפנ״א טוענים שלפי החוק אין להם מה לעשות ,
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר