שלום רב,
בעודי עובד חברת איזוטופ בע"מ קיבלתי דוח חניה לפי משנאמר לי מפרנקל את קורן, חברת עורכי דין (2002) בתאריך 15.2.2011 לפי הבירורים שעשיתי היה זה רכב עבודה בזמן עבודה באתר בניה ברח' רבי עקיבה 49 ב"ב. העבודה מצריכה חניה קרובה לאתר הבניה (העבודה היא לקיחת דגימות בטון בזמן יציקת בטון באתר בניה "באתר זה גם משאית המשאבה וגם משאיות הבטון היו על הכביש והפריעו לתנועה") ונוגדת את הקבוע בחוק, בעירייה נאמר כי הוצמד דוח לחלון הרכב. היום 7.3.2013 אני פעם ראשונה יודע מזה , הדוח הוא על חניה בתחנת אוטובוס על סך 250ש"ח היום דורשים ממני לשלם 774ש"ח תוך 7 ימים באם לא יוצא נגדי עיקול מיטלטלין.
לאחר קבלת הדוח 15.2.2011 המשכתי לעבוד עד 21.4.2011 בלא ידיעה על הדוח גם לאחר התפטרותי לא טרחו להודיע לי על דוח חניה זה .
הדוח הוסב על שמי בתאריך 10.8.2011 על-ידי איזוטופ לאחר התפטרותי , נשלח מפרנקל את קורן מכתב רשום ראשון בתאריך 28.8.2011 לכתובת בה אני לא מתגורר הייתי בזמן מעבר דירה המכתב לא התקבל
בפעם השנייה נשלח לכתובת שלי העדכנית 9.5.2012 אך לא קיבלתי , בעירייה אומרים שהם לא מחוייבים למסור אלה רק לשלוח, לבסוף מכתב אחרון שקיבלה אמא שלי בתאריך 7.3.2013 באותה כתובת כמו בפעם השנייה .
השאלה היא :
1. מה אלי לעשות בנידון לשלם או לא ? לשלם ולתבוע אם יש על מה ?
2. האם לתבוע את חברת איזוטופ על זה שלא הודיעו לי בזמנו וגם שהחניה היתה לטובת עבודה ולא בזמני החופשי
3. מה החוק אומר לגבי מקרה כזה ומה הזכויות שלי במצב זה
תודה, ודים
ודים שלום,
1- ראשית עליך להיזכר האם חתמת על תצהיר המתייחס להחזקת הרכב על ידך?
2- תנסה להסביר את שפירטת בשאלתך לעורכי הדין יתכן ותופחת ריבית הפיגורים והוצאות שכ״ט עורך הדין.
3- לא אוכל לענות לך על שאלתך האם לתבוע את המעסיק, אחד, כי אינני עוסק בתחום דיני העבודה ושנית, לא ראיתי את חוזה העבודה שלך.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
לא חתמתי על חוזה על הרכב הזה זהו רכבו של הפקיד בסניף ששימש אותנו העובדים (2)כי היה חוסר ברכבים
ודים שוב שלום,
1- בכל הקשור למערכת היחסים בינך לבין המעביד ביחס לתביעה- עליך להתייעץ עם פורום ״דיני עבודה״.
2- תבדוק עם עוה״ד שמטפל בגבייה האם יש תצהיר חתום שלך שבאמצעותו הוסב הדו״ח על שמך.(כי אם אין כזה ויש ביכולתך להוכיח שהיה עוד נהג-עובד שהשתמש ברכב אזי זו טענת הגנה טובה).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר