לפני מספר חודשים, עקפתי רכב מימין לו, משעקפתי את הרכב חזרתי אל הנתיב בוא הייתי קודם, אני אהיה כנה ואומר שאני לא זוכר אם אותתתי או לא
אך הרכב היה די רחוק ממני על מנת שאוכל לעקוף, משעקפתי והסתכלתי גם במראה עם אותו רכברחוק ממני הרגשתי להפתעתי שבזמן העקיפה אליו הוא "גילח" לי את המראה
עצרנו בצד החלפנו פרטים מין הסתן הוא האשים אותי אני האשמתי אותו וכך נגמר לי אין ביטוח מקיף לכן לא תבעתי אותו פשוט הדבקתי את המראה שלי בחזרה במין דבק חזק
היום קיבלתי מכתב מבית משפט לתביעות קטנות שהבחור תובע אותי על 5 אלף שקל שהינהם לטענתו ולטענת הצילומים שמצורפים לתביעה יש שריטות בכנף, ואפילו לטענתו יצאה טיפה
יש לציין שיש לי רכב מסוג יונדאי אטוס
ואילו לתבוע יש אגב לנד קרוזר כך שצילומים או לא צילומים מבחינת הגיון הרי שגם אם אני רוצה אני לא יכול לגרום כזה נזק כמו שהוא מתאר בצילומים
יש לי מספר שאלות אני זקוק לעזרכתם
1) לי אין כסף בכלל האם אני זכאי לעורך דין דרך בית המשפט לתביעות קטנות
2) מה אני עושה עכשיו ולאן אני הולך
3) ברוב טיפושתי כי לא חשבתי שהוא יילך עם זה כזזה רחוק הוא כנראה חשב שתפס לו איזה פריאאר לא צילמתי את הרכב את המכות כביכול ביום "התאונה" כך שאין לי שום עדות מצולמת כזו או אחרת כלומר רק הפה שלי מה עלי לעשות?
זקוק לעזרה תודה רבה מקרב לב
אבי שלום,
כל סיפור המקרה שלך שייך לתחום משפטי אחר - ״ ביטוח ונזקי רכוש״ אז תוכל להפנות את השאלה לפורום המתאים.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר