שלום, במשך חודש שלם, כל יום החנתי את רכבי בחניה שהיתה שייכת לנכה ובוטלה. היה תמרור ל-2 מקומות חניית נכה 12 מ' וכיום השניה בוטלה ואף אינה מסומנת ואין שילוט חדש האוסר על החניה. בעוד זו שתקפה לחניית הנכה, מסומנת עם תמרור ל-6 מ'. וזאת לאחר שהתייעצתי עם פקח שהרבה להיות באזור. בתחילת הרחוב קיים תמרור להורדה והעלאת נוסעים באורך של 10 מכוניות עד לתמרור הנכה . אדגיש שזה רחוב הומה פקחים מתחלפים יום יום וכל אחד אשר שאלתי, השיב: "זה שטח מת, אל דאגה אין דוח פה". יום בהיר אחד גם קיבלתי דוח "אין עצירה" וגם גררו לי את האוטו. יום למחרת פגשתי ניידת סיור פקחים של העירייה וכולם פה אחד בדעה כי אין מקום לדוח ועליי לערער. ובמקום "שיש ספק, אין ספק" . לאחר מעשה, אני מעוניינת להישפט עם הצגת תמונות המתעדות יום יום חניית רכבים במקום באין מפריע (אני כבר איני מעזה לעמוד שם) אודה על יעוץ מקצועי ומנוסה. תודה
סיגל שלום,
1- עליך לצלם את התמרור החדש ואת האופן בו החנת את רכבך.
2- לעניין התמרור "אין עצירה" תוקפו אינו מסתיים במקום בו הוצב התמרור לחניית נכה, כך שבפועל לאחר התמרור של חניית הנכה ממשיך התמרור של "אין עצירה להיות בתוקף עד לצומת או עד לתמרור שמבטל אותו.
3- תשקלי את צעדיך ותחליטי האם כדאי להישפט.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר