אמי קיבלה דוח ע"ס 250 שח. לפי משטרת ישראל עצרה את הרכב באופן שיש בו משום הפרעה לתנועה. העובדות הן כאלה: אמי באה לאסוף אותי לאחר ניתוח בעין (לא לייזר, אלא ניתוח יותר מסובך). היות וקיבלתי זריקת טשטוש וגם הייתי חבושה בעין, לא יכולתי ללכת בכוחות עצמי ולמרחק גדול. לכן אמי עצרה לשתי דקות את הרכב עד שבן זוגי הביא אותי מהכניסה של הבנין לרכב. הרכב עמד במקום אסור אך לא הפריע לתנועה. רכב נוסף עמד מלפניה וגם הוא לא הפריע (יש בידי תמונות ווידאו). אמי ניסתה לשווא להסביר את המצב לשלושת (!) השוטרים שהיו בניידת. יותר נכון, לשני שוטרים כשלמעשה השוטרת השלישית הלכה לניידת לרשום את הדוח בטרם שמעה כל הסבר מצד אמי. שני השוטרים ממש התחצפו לאמי. אחד מהם אמר לה שגם הוא עבר ניתוח לייזר וזה שום דבר. להזכירכם עברתי ניתוח הרבה יותר מלייזר והייתי ממש מטושטשת. אחרי שכביכול הקשיבו להסברים שלה, אמרו שזה מאוחר מידי כי הדוח כבר נרשם. שלחתי בקשה לביטול הדוח עם כל ההסברים ובתשובה קיבלתי: "גרסתך סותרת את גרסת השוטר עורך הדוח ומקומה להתברר בבית משפט". שאלתי היא האם יש טעם ללכת עם זה לבית משפט? בנוסף, על הדוח המקורי נרשם שם פרטי שגוי של אמי (שם אחר).
במקום שהיה גורם להפרעה לתנועה, היא היתה צריכה להמתין לך במקום אחר או בחניית הית החולים. במשפט תפסידי אפילו עם תראי לשופט תיעוד על הניתוח שעברת.
מה שחשוב - שיהיה לך הרבה בריאות ושלא תהיי זקוקה לטיפולים רפואיים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר