כתושב נהריה הזדמן לי להגיע לאחד המשרדים בחיפה מבלי לשים לב חניתי במקום המסומן לחניית נכה אני עצמי נכה וברשותי תג נכה שהיה מונח בחזית השמשה הקדמית עלי לציין שלא קיים במקום תמרור עם סמל נכה אלא עמוד ועליו מספר רכב נכה זה התברר לי לאחר קבלת הדוח מעירית חיפה השיבו בשלילה לפניתי לבטל את הדוח תשומת לבכם לתיקון לסעיף 2 לחוק חניית נכים(תשנד)1993 אשר נכנס לתוקף ביום 19.8.2012 השאלה האם עלי לפנות שנית לעירית חיפה לביטול הדוח או עלי לשלם תודה מראש לתשובתכם
עמנואל שלום,
קודם לתיקון אסור היה לך להחנות בחניית נכה.
עכשיו המצב קצת שונה, לאחר התיקון, רק לנכים המרותקים לכסא גלגלים, בעלי תו כסא כחול, רק להם מותר להחנות.
כך שאם התו שלך הינו של כסא גלגלים, צריכים לבטל לך את הדו"ח.
תפנה אליהם שוב, בדואר רשום, ותעלה את הטיעונים שלך.
בהצלחה,
עו"ד דרור סלמן,
מנהל פורום תעבורה
מנהל הפורום לרישום פלילי ומחיקתו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
תמרור "חניה לנכה" 437 או רק השלט לבד, אם רק השלט, כל רכב יכול לחנות אם לשלט צורך תמרור 437 רק מס' הרכב הרשום בשלט יכול לחנות, אשמח לדעת איזה תיקון בדיוק נכנס בתאריך שציינת, לי ידוע על תיקון בתאריך אחר (ביולי) ומשום מה לא תוקן עדיין בלוח התמרורים (ק"ת 7139)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר