שערוריה. בקשתי להישפט לאחר שערערתי על דוח חניה, כמעט שנה לא שמעתי מהם ופתאום בקשה לתשלום מיידי ולא - עיקול.
מה אני אמורה לעשות?
תודה מראש
יפית שלום,
1- אם אני מבין נכון שלחת בקשה להישפט לאחר שקיבלת תשובה שלילית (לעניין ביטול הדו״ח) בכתב.
2- במידה ושלחת את הבקשה להישפט במועד(עפ״י החוק תוך 30 ימים מיום קבלת התשובה ) ועשית זאת באמצעות הדואר הרשום, עליך לשלוח את העתק הבקשה בצירוף אישור משלוח דואר רשום למחלקת הגבייה/משרד עו״ד העוסק בגבייה לטובת העירייה.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
עו"ד דורון, חן חן על תגובתך המהירה.
שנית, שלחתי אך לא בדואר רשום, הרי ניתן גם להעביר בפקס. לו חששתי אז שמא זה לא יגיע הייתי שולחת ברשום. מה עושים עכשו?
תודות.
יפית שוב שלום,
1- אני יודע שיש מס׳ עיריות שמציינות שניתן לשלוח בפקס, לעניות דעתי זה מקור לבעיות....
2- אני מפנה אותך לסעיפים 42, 42א וסעיף 43 בתקנות סדר הדין הפלילי- שם תוכלי להיווכח כי דרך ההוכחה למשלוח תהא באמצעות אישור משלוח בדואר רשום.
3- עכשיו לעניין הפקס - האם שמרת על אישור משלוח פקס? האם התקשרת לנציג הרשות אליו נשלח הפקס על מנת לקבל אישור טלפוני על קבלת הפקס?
4- אם שמרת על אישור המשלוח בפקס ייקל לך להוכיח את משלוח הבקשה. במידה ותשובותייך לשאלותיי בסעיף 3 לעיל הינן לאו - תצטרכי לפנות לביהמ״ש לעניינים מקומיים בבקשה להארכת מועד להישפט.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
דורון ויגלר-עו״ד
עו"ד דורון, חן חן על תגובתך המהירה. שנית, שלחתי אך לא בדואר רשום, הרי ניתן גם להעביר בפקס. לו חששתי אז שמא זה לא יגיע הייתי שולחת ברשום. מה עושים עכשו? תודות.
יפית שלום,
נותרו בידייך שתי ברירות: לשלם או להגיש ״בקשה להארכת מועד להישפט״(כמוזכר בתשובתי הקודמת).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
דורון ויגלר-עו״ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר