שלום. הייתי מעורב בתאונת דרכים, נסעתי בתוך העיר בשעה 22:00 בלילה והיה תאורת רחוב, הכביש בעל 3 נתיבים והיה מעבר חציה קרוב, המהירות המותרת היא 70 קמ"ש, נסעתי הנתיב השמאלי ולפתע הבחנתי בהולכת רגל שנכנסה לכביש, לחצתי על דוושת הבלם בחוזקה והרגשתי את מערכת ה ABS נכנסת לפעולה אולם הרכב לא הספיק לעצור והולכת הרגל נפגעה מרכבי, מוגדרת במצב קשה, היו הרבה עדים במקום כיוון שהיה שם תחנת אוטובוס וכולם היו לטובתי, יש לי רישיון 10 שנים ללא עבירות תנועה. כתוצאה מהתאונה קיבלתי פסילה מנהלתית ל -60 ימים, רציתי לדעת אם כדאי להגיש ערעור על הפסילה המנהלתית ומה יכול להיות בהמשך? משפט , קנס, שלילה נוספת של הרשיון ?
שלום לשואל,
1- חסרים פרטים על מנת שאתן ייעוץ מדויק.
2- מה זה "לפתע הבחניתי"? 100 מ' או ממרחק 20 מ'?
3. הולכת הרגל הגיחה מצד שמאל או ימין?
4. בהמשך אתה צפוי לקבל כתב אישום וזימון למשפט.
5. היום בתי המשפט מייחסים חשיבות רבה לא רק למידת הרשלנות אלא גם לנזק שנגרם למעורב בתאונה.
6-המלצתי היא לפנות לייעוץ משפטי כבר כעת עוד בטרם קבלת כתב האישום.(כי אתה בוודאי תקרא לחקירה אם עדיין לא נתבקשת לעשות זאת).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
הולכת הרגל הגיחה מצד ימין, הבחנתי בה ממרחק קצר, כמו שרשמתי זה היה בשעות הלילה והיא הייתה לבושה בבגדים כהים, נחקרתי כבר באותו יום. עוד החוקר משטרה אמר לי שהוא לא רואה סימני בלימה אז הסברתי לו שברכב יש מערכת ABS לכן לא רואים סימני בלימה , הוא השיב לי "נכון ברכב הזה אי אפשר לראות סימני בלימה" . לחצות כביש בעל 3 נתיבים מכל כיוון נסיעה וכשיש מעברי חציה ועדים שהעידו לטובתי ועדיין אני צפוי למשפט?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר