לאחרונה יצא לי להתווכח עם שכנה של אמי שטענה שאסור לי לחנות לחנות ליד השער של הביית שלה הרחוב הוא רחוב משולב ואין שום תמרור דוגמת תמרור 820 שאוסר עליי חניה. השער המדובר הוא שער שנבנה במקור ככניסה לחניה אך זה כבר לא נכון טכנית כי היא בנתה חומה על קו השער כך שאין אפשרות להכנס מהשער הזה בכל מקרה היא טוענת שאמור להגיע אליה גנן אך זה לא נכון כי היא אומרת את זה כבר חצי שנה בכל פעם שחונה שם רכב. בכל מקרה אמרתי לה שכאשר יגיע אותו גנן דמיוני אזיז את הרכב דבר שכמובן לא הניח את דעתה.האם מותר לי להעמיד את הרכב שם כאשר השער הוא כלל לא לתוך חניה ואין תמרור האוסר על חניה
תודה מראש
אסור לחסום אותו, גם לא הגנן, (חסימת כניסה לחצרים) לא רק העיריה תרשום דוח, גם המשטרה. אם לא רואים שער או שאין שער ואין תמרור שאוסר חניה, כל אחד יכול לחנות שם ואם לשכנה יש לה בעיה תגיד לה להזמין את פיקוח החניה או המשטרה שירשמו דוח, גם שיגיע הגנן אתה לא צריך להזיז את הרכב
אבל אם תפתח אותו תחכה לך על אותו קו של השער חומה ככה שאתה לא באמת חוסם משהו זה עדיין נחשב שחסמתי כניסה לחצר???
ואם השכנה תעיר לך, תאמר לה שהיא יכולה להזמין משטרה או את הפיקוח , אם היא רוצה שלא יחנו שם שתבקש מהעירייה לסמן תמרור X, צריך לבדןק האם לביטול השער ע"י חומה יש לה היתר מהעירייה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר