שלום רב,
לפני כמה חודשים קבלתי מערית ת"א דו"ח על חניה בחורשה ציבורית. המקום בוא חניתי נמצא צמוד לבנין מגורים ואף יש אליו שביל גישה מסודר, על כן אני טוען שהמקום הוא איננו חורשה ציבורית. הגשתי ערעור למח' משפטית ואחד עו"ד משם ענתה לי במייל שהערעור התקבל אני אקבל תשובה תוך 30 יום. מאז עברו חודשיים, כמעט כל שבוע אני מתקשר אליהם ושאל מה קורה, התשובה שאני מקבל היא תמיד אותו הדבר - עניין עדין לא נדון ולכם אין שום תשובה. לפיכך שאלותי:
1. האם מותר להם למרוח אותי עם תשובה לערור אינסוף זמן או שיש פרק זמן מקסימלי שבתוך הפרק הזה החוק מחייב לתת לי מענה כלשהו?
2. איך אני מבטיח שהם למעשה לא מורחים זמן בכוונה לגרום לי לחרוג מפרק זמן שיש לי לתשלום הדו"ח זאת ע"מ לגרום לי לשלם ריבית פיגור וכו'?
3. האם הסחבת (שלא לאומר זלזול בזמנו של האזרח) לא מהווי סיבה מספיקה לביטול הדו"ח?
תודה
יגאל שלום,
1- אין סד זמנים בחוק למתן תשובה.
2- במידה ולא תענה עד ליום ה-89 הגש בקשה להישפט.
3- הטיעונים שטענת לעניין בקשת הביטול יטענו כעת בפני בית המשפט.
4- תוכל להציג לביהמ״ש את הבקשה ששלחת ולציין כי תגובת המאשימה לא נתקבלה ולכן בעקבות הזלזול שלהם לא נותר לך אלא לפנות לביהמ״ש.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר