שלום קיבלתי דו"ח עישון לפני כחצי שנה, הכתובת עליה נשלח הדו"ח אינה נכונה שכן מספר הבית שגוי.ביקשתי מהדוור שלא להעביר לי את המכתבים האלה שכן מספר הבית שגוי."קיבלתי" דואר רשום שחזר לשולח, ומכתב מעו"ד שהקנס גדל. שוב אני מציין שלא קיבלתי את המכתבים. אני חייל ואין לי 2000 שקל לשלם, השאלה מה הלאה ?? כאשר אני עדיין לא מקבל את המכתבים ? מתי חלה חובת התיישנות אם בכלל?
תודה רבה מור.
מור שלום,
יתכן כי חלה טעות בכתובת אליה נשלחו ההודעות- אך מנגד הדוור שייך את הדואר אליך עפ״י השם (הוא יכול לתקן זאת), עוד אוכל לומר כי מאחר והמכתב מעורך הדין הגיע אליך משמע שכתובתך ידועה.
לעניין ההתיישנות - באופן כללי בעבירה מסוג חטא ישנה התיישנות על העבירה(שנה) והתיישנות על העונש (שלוש שנים)- אך כל משלוח הודעה בדואר רשום מחדש את מירוץ ההתיישנות.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
כתובתי לא ידועה. הדוור שלח את הדואר רשום חזרה לשולח ואת המכתב מהעורך דין גם חזרה לשולח כיוון שלא גר במקום ההוא מישהו בשם שלי. לא קיבלתי את המכתבים רק עודכנתי לגביהם(הדוור חבר שלי). האם לדעתך עלי לבקש מהעירייה שיביאו לי את הקנס המקורי כיוון שלא קיבלתי את הדואר רשום כי הכתובת שגויה או להמתין עד לנקיטת צעדים מצידם וכאשר הם יקראו לאמת על פי משרד הפנים שאיני גר שם...
תודה רבה רבה.
מור שוב שלום,
אינני יודע אילו פרטי זיהוי קיימים בעירייה.(במידה ויש להם את מס׳ ת״ז שלך הם יכולים לאתר אותך דרך המאגר של משרד הפנים).
לכן, לא אוכל לייעץ לך מה לעשות כרגע. ( בכל מקרה שום מכתב שנשלח אינו מהווה ״מסירה כדין״- כך שלא ניתן לנקוט בשום הליך ).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
התקשרתי למשרד עורכי דין,ענה לי מישהו בטון מזלזל שני צריך ללכת למרשם האוכלוסין ולהוציא תמצית מרשם אוכלוסין. שוב הכתובת אינה נכונה וגם השם משפחה אליאל במקום אוליאל . האם באמת אני צריך לעשות את כל הבדיקות האלה ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר