שלום,
מסתבר שבשנת 2005 קיבלתי דוח חניה של עיריה בסך 100 ₪ לגבי רכב של העבודה. לדוח הזה לא הייתי מיודע מאחר והוא לא נמסר לי באופן אישי ולכן כמובן שלא שילמתי.
לפני כשבוע הודבק לי צו עיקול ודרישה לתשלום של 1252 ₪ על הדלת. בשיחה עם שוהר שרותי חנייה טענו ששלחו את הקנס לכתובות המגורים שלי שהיו מעודכנות במשרד הפנים אך אני לא קיבלתי מכתב שכזה ומעולם לא חתמתי על אישור קבלה.
השאלה שלי היא קודם כל האם לא קיים חוק התיישנות לגבי זה? הרי עברו יותר משבע שנים (ממאי). ובנוסף, מדוע נזכרו רק עכשיו ולא הדביקו כלום על הדלת במהלך שבע השנים הללו ובכך בעצם דורשים ממני שכר טרחת עו״ד ומחלקה משפטית עבור כל השנים הללו?
אשמח לתשובה מהירה.
בברכה,
יניב
יניב שלום,
1- קיימת התיישנות על העונש בת 3 שנים(מיום ביצוע העבירה ועד להתראה הראשונה או תקופת זמן בין התראה להתראה).
2- אינני יודע את סיבת אי הגעת דבר הדואר- אתה צריך לברר זאת.(לרוב במקרים מעין אלו ״לא נדרש״).
3-הייתי מברר עם המעביד (בעל הרכב) מתי הוא קיבל לראשונה את דבר הדואר. יתכן ויש רשלנות מצידו בידוע שלך ו/או בהסבה מאוחרת על שמך.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר