שלום רב,
בתאריך 24 למאי 2011 עמדתי בכחול לבן וקיבלתי דוח על סך 100 ש"ח כי לא הצמדתי כרטיס .
למרות שאני משלם את כל הדוחות שלי בזמן ( אין לי בד"כ דוחות) פיספסתי את הדוח הזה.
בסוף השבוע האחרון, מצאתי מכתב בתיבת הדואר לי עליו מהתאריך 19-6-2012
עם הכותרת "הודעה על ביצוע פעולה בכוח" בסך 309 ש"ח לא כולל הצאות גביה
אליו מוצמד דף נוסף עם פירוט דוחות חניה בסך של 150 ש"ח שם כתוב שלזה יתווסף הוצאותצ גביה ..
האם זה הגיוני לשלם כאלה סכומים על דוח חניה (יחיד) בסך של 150 ש"ח?
האם אני יכול לעשות משהו כדי לבטל את חובות ההוצאה לפועל בכוח ??? ולמה הם שולחים הוצאה לפועל על קנס בסך 150 ש"ח בעבור עבירת חניה בת שנה ?
תודה .
נגה שלום,
תנסי ליצור קשר עם חברת הגבייה.
עפ"י רוב דו"ח המוצמד לשמשת הרכב כמו במקרה שלך צריך להישלח בשנית ללא כפל קנס. במידה ולא שלחו לך התראה שנייה ייקל עליך לבטל את ריבית הפיגורים והוצאות הגבייה.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
תודה עו"ד ויגלר על המענה.
נשלח אלי דו"ח ראשון ללא כפל קנס על סך 100 שקל, בחודש אוקטובר שזה כחצי שנה מתאריך העבירה . את הדוח הזה פספסתי לשלם.
וחיכיתי שישלחו את הדוח עם הקנס על סך 150.
בשבוע שעבר קיבלתי לתיבת הדואר שלי את הדוח+קנס + מכתב הודעת הוצאה לפועל בכוח או קנס נוסף של 309 ש"ח + הוצאות גבייה. (סה"כ כ 500 ש"ח )
התקשרתי לאגף החניה של ת"א כפי שרשום לי בהודעה
הבחורה בטלפון טוענת שנשלח אליי דואר רשום עם תוספת קנס בסך כולל של 150 ש"ח בחודש מאי 2012 . אך משום שהדואר הרשום חזר אליהם ללא דרישה, הם שלחו אליי הוצאה לפועל ואין מה לעשות בעניין.
אני הייתי בחודש מאי בארה"ב ואכן עם חזרתי היה לי טופס אדום של דואר רשום אך בסניף הדואר אמרו לי שהוא חזר ובטח ישלחו לי אחר.
במקום זה שלחו לי הוצאה לפועל עם דרישה לתשלומי גבייה .
מה אפשר עוד לעשות ?
תודה.
נגה שלום,
תנסי לדבר עם חב' הגבייה.
תראי להם את אישורי הכניסה והיצאיה מהארץ.
אולי תצליחי....
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
שבזמן שליחתו היית בחול, על פי סעיף 44א לתקנות סדר הדין הפלילי הרי שעומדת לך הזכות לקבל את הקנס המקורי כולל פיגור כלומר 150 ש, תפני למח' החניה בעיר או למשרד עו"ד עם אישור שהיית בחול (כרטיס טיסה, צילום דרכון, אישור ממשרד הפנים) ובקשי להחזיר את הקנס עם ריבית פיגורים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר