שלום! קיבלתי אתמול בדואר דו״ח חניה מעיריית ת״א ע״ס 250 ש״ח. לטענתם זה קרה ב22/1/12 בשעה 17:40 יש לציין שאני לא הייתי בת״א בכלל בשנה האחרונה כשהתקשרתי לברר לגבי הדו״ח אם יש צילום של האוטו ענתה לי נציגת השירות כי ״הפקח הוא העיניים שלנו בשטח ומבחינתנו מה שהוא ראה נכון ואם את רוצה להישפט זו מילה שלך כנגד מילה שלו״ . שאלתי היא כיצד אני מבטלת את הדו״ח שלא שייך לי כי לפי מה שהבנתי משיחתי הטלפונית עם נציגת השירות בעירייה אין עם מי לדבר. האם הפקח חייב לצלם את הרכב? מחכה לתשובה !!!
שירי שלום,
1- אין חובה כזו.
2- טענתך נקראת בשפה משפטית ״טענת אליבי״ - הנטל עליך להוכיח היכן היית ביום ובשעת ביצוע העבירה(בחו״ל, בעבודה, במילואים וכיוצ״ב).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
תודה על התשובה. אז מה שאתה אומר במילים אחרות שאני צריכה לשלם דו"ח שלא שייך לי. אני לא מבינה , הפקח יכול לרשום דו"ח למי שהוא רוצה ואז האזרח צריך לשלמו בלי כל הוכחה מהעירייה שאכן זה הרכב שלו (צילום, דו"ח ידני וכו'). לא חלה על העירייה חובה להוכיח למי שמקבל דו"ח שאינו שייך לו שהדו"ח אכן שלו.
ואם הפקח סיכל בטעות מספרים אז אני זאת שצריכה לשלם הדו"ח במקום זה שבאמת ביצע את העבירה. אשמח לקבל תשובה!!!
שירי שוב שלום,
אני מבין את שעל ליבך.
1- טעות בספרה היא אכן טעות ומשקלה ייקבע בצירוף שאר הנתונים בדו״ח(סוג הרכב, צבע הרכב). במידה וגם הם לא מדויקים זו בהחלט סיבה לביטול הדו״ח.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר