שלום אז ככה. חזרתי מהים וכמעט כול הדרך רכב מקדימה ניסה לבלום אותי בכך שעקף אותי ותמיד האט יותר מידי עד למצב עצירה באמצע הכביש... ניסיתי לעקוף אותו ולא הצלחתי הוא חסם אותי בכל הדרכים הוא כאילו חשב שאני משחק איתו...
ברכב היו לפחות 6 אנשים ניסתי לעקוף אותו ובאמצע העקיפה הוא נסע חתך בחזרה לשמאל ועברנו ביחד מול שוטר שחנה והיה עם הלייזר הזה.. משום מה חזרנו שתינו לימין לאחר שראינו תשוטר ואני זה שנעצר למרות שהוא היה ראשון והיינו נורא צמודים השוטר אמר שהוא צילם אותי נוסע ב 167 ואחרי הפכתה זה 162 ניסתי להסביר.. אבל כלום לא עזר הוא פשוט ענה יש לי 2 עניים אני לא יוכל להסתכל על 3 מכוניות בו זמנית... יש לי עבר של שנה ו9 חודש בכביש ללא עבירה קודמת
עכשיו השאלה שלי היא מה לדעתכם יהיה במשפט מה כדי לעשות אני יצטרך לעשות תיאוריה וטסט מחדש? זה שאין לי עבר בעבירות תנועה יעזור? יש דרך לצאת מזה? בבקשה עזרה! בנתיים לקחו לי תרשיון ל 30 יום ויש לי משפט עוד כמה ימים
חיים שלום,
1- אם תורשע במהלך התקופה בה אתה נמצא בסטטוס של נהג חדש תצטרך לעשות מבחן עיוני ולקבל את הסטטוס לעוד שנתיים.
2- עברך נקי מאידך וותק נהיגתך קצר.
3-לכאורה נהגת במהירות גבוהה מאוד, אני מניח שהדיון שלך נקבע לחודש זה או לתחילת החודש הבא.
4- ממליץ לך בחום להיוועץ עם עו״ד.
לכל הבהרה או שאלה נוספת תוכל ליצור איתי קשר ישיר.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר