שלום
לפני כמה חודשים טופלתי אצל קוסמטיקאית פרטית .
הסרתי שיער במחט חשמלית באיזור המחשוף . היא גרמה לי לנזקים כתמי פיגמנטציה וחורים .
הייתי אצל רופאי עור והם אומרים שזה לא עובר בשנים הקרובות ושאפשר לטשטש את הנזקים בטיפולים שאין לי כסף להם !
אני בחורה והנזק נעשה בחזה שזה מקום הכי רגיש לאישה . אין אני אמשיך בחיי ככה ?!
האם אני יכולה לתבוע אותה על כך ? או שאני אשמה שבחרתי בה כמטפלת ?
אני יכולה לדרוש ממנה לממן את הטיפולים לטישטוש הצלקות ?
איך אני עושה את אין לי גם כסף לעורך דין ....
נ.ב חושב לציין שאסור להיחשף לשמש במהלך הטיפול ותקופה אחרי , לא רק שלא ניחשפתי אני מתביישת שיראו את המקום . אבל היא יכולה לטעון שזה נזק כי ניחשפתי בשמש...
מה עושים ??? תודה מראש....
גם לי זה קרה וכשניגשתי למנהלת היא הראתה לי טופס שחתמתי עליו בהתחלה שכל נזק הוא לא באשמת המטפל או המרכז..
שלום רב,
טופס שכזה בד"כ אינו קביל היה ולצורך העניין לא ניתנו לך ההסברים בדבר ההליך והסיכונים הכרוכים בו, אלא רק החתימו אותך על כך.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
שלום רב,
על מנת להוכיח רשלנות בטיפול שניתן לך יהיה צורך להתייעץ עם מומחה רפואי בתחום שיבחן את הדברים ויקבע האם קיימת עילה לתביעה. במקרים מסוג זה שכר הטרחה לעורכי דין נגזר באחוזים מהפיצוי בסוף ההליך אלא שחשוב להבין שההוצאות בניהול ההליך חלות על כתפייך.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר