אז כמו שכתבתי אני כבר חמש שנים בבית עם פציעה פגיעה בעצב אולנרי שככל הניראה נוצרה מהעבודה שלי בפיקוח איכות לתשתיות או בשם אחר בדיקות אל הרס קיבלתי את התשובה של עו"ד אילן זריהן שרשם שאני צריך לנסות ללכת או על מחלת מקצוע או רשלנות רפואית או תביעת פליסות ביטוח אז פוליסות ביטוח אני כרגע באובדן כושר עבודה שמשם אני מקבל קיצבה אני בתביעה עם ביטוח לאומי על מחלת מקצוע שהיו דיונים בבית דין לעבודה והשופטת קבעה למנות רופא חיצוני שאישר חלק מהתביעה הרוםא קבע רק שהמרפק טניס יכול היה להיגרם מהעבודה והעצב האולנרי אין לו שום קשר לעבודתי שאני חושב אחרת אני לאחר חמש ניתוחים אצבע הדק מרפק טניס ושלוש פעמים עם אישפוזים ממושכים ניתוחים של עצב אולנרי שנמצא במצב גרוע יש לי חוסר תפקוד ביד חוסר תחושה באצבעות 4-5 אני לוקח משככי כאבים נרקוטים בהוראת רופאים מטופל כמה שנים במרפאת כאב כף יד תל השומר עכשיו מה שאני מבקש ממכם טיפים מה אני יכול לעשות קבעתי תור למומחה אולי ייתן לי חוות דעת פרטית רק שהעורך דין שלי אמר שאני לא יכול להביא חוות דעת פרטית כי בית משפט לא יקבל את זה העורך דין אמר שמה שקבע הרופא מטעם בית משפט אי אפשר לשנות אלה להגיד למומחה הפרטי שיין לי שאלות קווים מנחים לחקירה נגדית של הרופא מטעם בית משפט אני מעוניין בטיפים שלכם מה לעשות קווים ללכת לאמר לעורך דין שלי שיעשה וכן גם עם המומחה הפרטי תודה מראש מעוניין בתושבה רצינית ושתיהיה ברורה לי כי אני לא מבין בזה תודה
שלום רב,
מאחר והינך מיוצג מציע שתפנה לעורך דינך שמן הסתם מכיר את נסיבות עניינך בצורה הטובה ביותר ומן הסתם יוכל לייעץ לך בהתאם.
בברכת חג שמח ובריאות שלמה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר