בתאונת מקצוע בדיון הראשון יצגה אותי עו"ד. ברצוני בדיון הבא של ההוכחות להגיע לבד. האם יש באפשרותי לפעול לבד או שאני חייבת עו"ד? והאם זה כרוך בתשלום ?
אם אני יכולה לפעול לבד - מה התהליך שאני אמורה לעשות, למי אני אמורה לפנות וכד'?
אהלן רונית
עקרונית עורך הדין המייצג אמור לבקש שחרור מייצוג מבית הדין , כלומר גם שחרור מייצוג דורש אישור בית הדין.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לאחר שיש אישור מבית הדין. מהו התהליך על מנת שאגש לבית משפט לבד, ולמי אני פונה, והאם זה כרוך בתשלום?
אינני מבין, רוב הסיכויים שאם היית מיוצגת בית הדין ינחה אותך כי רצוי כי תהיי מיוצגת ולא ברור מדוע לדיון חשוב ביותר אם לא הכי חשוב כגון הוכחות תרצי להגיע לבד ללא ייצוג.
מה הכוונה למי את פונה? עלייך להגיע לדיון האם כוונתך להחליף עורך דין ?
על עורך הדין לבקש שחרור מייצוג ויש לראות את החלטת בית הדין יכול להיות שהשחרור יהא רק עם הודעת ייצוג של עורך דין חדש.
בגדול
שאלה לא ברורה.
( מקווה שעזרתי )
בברכה,
עו"ד שבת אסף
האם אני יכולה לייצג את עצמי ללא עו"ד ולהגיע לדיון עם אחותי שאינה עו"ד, אך יש לה ניסיון בועדות של ביטוח לאומי בנושאים של נכויות ושירותים מיוחדים. מהו התהליך שאני אמורה לעשות ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר