שלום, לפני כמעט 7 שנים הוגשה תביעה לחברת ביטוח של חוות הסוסים בה נפגעתי, השלב שאני נמצאת בכרגע הוא המתנה להגשת הסיכומים של הנתבעים ולקבל פסק דין מהשופט. (כלומר השופט הציע פשרה, אני הסכמתי והנתבעים לא, לאחר מכן היו עדויות) אנחנו הגשנו את הסיכומים והנתבעים עברו את מועד ההגשה ועכשיו הם מבקשים שוב הארכה (ציינתי שוב מכיוון שלכל אורך התקופה הם לא מפסיקים לבקש הארכות וכל הזמן יש להם תירוצים וסיבות ואף נקנסו פעם אחת כבר מהשופט).
העו"ד שלי טוען כי ההתנהלות המפורטת להלן היא שכיחה "אין מה לעשות צריך להמתין"..
שאלתי היא, האם אין לי יכולת לבקש מהעו"ד להפסיק את הסחבת הזו ולבקש פסק דין ולא לאפשר להם לקבל הארכות? התעייפתי מאוד מכל הסחבת ואני מרגישה שהעו"ד שלי לא באמת מספר לי הכל, ואני גם קצת מתקשה להאמין ששופט מאפשר התנהלות כזו מטופשת.
אנחנו כל הזמן עמדנו בתאריכים ובדרישות והם כל הזמן זילזלו, הגיעו לדיון לא הגיעו..
אשמח לתגובה או עצה כלשהי,
תודה מראש
קשה לעזור לך באמצעות פורום זה, ללא מידע מדויק לעניין "תירוצי" הנתבעים והארכות המתקבלות.
נהוג ליתן ארכות לצדדים כמובן שהכל במידה.
תבקש מעורך הדין הסבר מדוייק לסחבת. תבקש לראות את החלטות בית המשפט לעניין הארכות, ותבקש מעורך הדין שיפנה לבית המשפט בבקשה ליתן הוראות להמשך ההליכים בתיק. ככל שבאמת יש סחבת.
בהצלחה.
סיגל רייך-הלל, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר