אני סטודנט שנה שלישית וחבריי שכנעו אותי לצאת אתם למועדון לרחובות נסענו מאשקלון ברכב אחד 5 חברים כאשר הגענו למועדון החלטנו להתפצל בסלקציה ול3 ו2 השנייה שלאחד מהם בהיר אור אם עיניים כחולות כאשר הגיעו לסלקטורית נכנסו ללא בעיה כאשר אני והשנייה הנותרים הגענו לכניסה היא טענו אם אנחנו מוזמנים אמרנו שלא אבל חברנו בפנים הסלקטורית טענה שהמסיבה למוזמנים בלבד ואמרתי לה שכרגע היא הכניסה שניי חברים שהגיעו איתי יחד היא טענה שזה רק למוזמנים וחבל שנעמוד סתם בכניסה אין לכך טעם כי לא ניכנס הרגשנו ממש מושפלים והתקשרנו לשניי חברנו שיצאו החוצה ונסענו הבית שאלתי אם ניתן לתבוע על אפליה?
שלום רב,
בהתאם להוראות חוק איסור הפליה במוצרים בשרותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים תשס"א - 2000, הרי שחל איסור להפלות בכניסה למקומות בידור דוגמת מועדונים, כפי שאירע בנסיבות עניינך. אם הינך חש שאכן הופלת הרי קיימת עילה לתביעה בהתאם לחוק זה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר