שלום אני רמו והבעיה שלי היא כזאת לפני כ5 שנים שירתתי בצה"ל והתחלתי תהליך לטיפול שורש פשוט עכשיו מה שקרה בזמן הטיפול רופאת השיינים שברה לי את המחט בתוך השן שבודקת את עומק החור בשן אז היא הודתה בתקלה שעשתה והפנתה אותי להמשך טיפול אצל מומחה באיזור המרכז עכשיו בזמן שחיכיתי למועד שלי נפקדתי מהצבא ואז יצאתי על אי התאמה מכיוון הגחלת של כלא 4 אז שהיא התור שלי לטיפול אני כבר לא הייתי חייל ובכל זאת נסעתי לקבל את הטיפול המגיע לי ושם החליטו שלא מקבלים אותי מכוון שאני לא חייל יותר רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון אני סובל מכאבים עזים בשן ורופא פרטי נתן לי שתי עצות או לעקור את השן ולהתקין שן חדשה או ללכת למומחה ואולי הוא יצליח להוציא לי את המחט מהשן עלות הסיפור נעה בין 2000 ל7000
שלום רב,
סוגיית נפקדותך מעלה תהיות לגבי האפשרות לתבוע. צריך לבחון את נסיבות העניין לעומקם ובהתאם לכך להחליט האם ניתן לתבוע אם לאו בעילה של רשלנות רפואית אפשרית בטיפול שניתן לך.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר