היי
הייתי במסיבת יום הולדת של ידידה טובה,
בין הכיבוד שהיה במסיבה היום גם עוגיות חשיש, ויצא שממש לפני שיצאתי לנסוע הביתה אכלתי מהן בלי לדעת במה מדובר. תוך כדי הנסיעה הביתה (מרחק חצי שעה בערך), התחלתי להרגיש בהשפעת הסם, אם כי חשבתי כי מדובר פשוט בעייפות ולכן עצרתי בתחנת דלק לשתות קפה וכו'. בהמשך הנסיעה הביתה הסם כבר היה בהשפעה חזקה ביותר ואני התחלתי להיכנס להתקף חרדה כי לא הבנתי מה קורה לי. הגעתי הביתה ורק אז עשיתי איכשהו אחד ועוד אחד והתקשרתי לשאול האם בטעות אכלתי איזה סם והבנתי שכן. בשעות הביתה שכבתי עם רעידות בכל הגוף ודופק גבוה מאוד עד שפגה השפעת הסם. מעולם לא התנסתי בסמים לפני כן ולכן לא הצלחתי לזהות בכלל את התחושה.
מה עושים עם מקרה כזה?
בסופו של דבר לא נגרם לי כל נזק גופני או נפשי כלשהו (אני מקווה, זה קרה לפני כמה ימים בסך הכל). מצד שני אם הייתי חס וחלילה עושה תאונת דרכים או משטרה הייתה תופסת אותי הייתי "אוכל אותה" בגדול כנראה ..
שלום רב,
כידוע, שימוש בסמים גובל בפלילים מעבר לכל ההשלכות הבריאותיות/נפשיות/סביבתיות הכרוכות בכך ולכן הצעתי היא להימנע בעתיד ממגע עם "ידידים טובים" העושים מעשים שכאלה וחושפים את חבריהם לסכנות של רישום פלילי ופגיעה אפשרית בחייהם ובחיי סביבתם.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר