צוות האתר שלום.
לא מזמן עברתי ניתוח להגדלת החזה ואני סובלת מסיבוכים לאחר הניתוח.
קיבלתי מספר חוות דעת מרופאים בחו"ל דרך האינטרנט ואני מתכוונת לקבל בנוסף מספר חוות דעת מרופאים בארץ פנים מול פנים.
כמובן שהלכתי למנתח שלי והתלוננתי על כאבים, חוסר סימטריה ועוד בעיות שאני חווה..
הפגישה אליה הגעתי על מנת להתלונן נערכה 2 דקות והמנתח שלי פשוט איך לומר "נפנף" אותי עם משפטים כמו: "את נראת מדהים" "זה רק נפיחות" "ואל תדאגי" הבעיות שאני סובלת מהן הן בבירור לא "רק נפיחות"! ואני נורא מתוסכלת מההתייחסות שלו כלפי.
השאלה שלי היא האם יש לי עילה לתביעה רפואית?
אני נורא נפגעתי פיזית ונפשית מהחוויה ואני לא יודעת למי לפנות
תודה רבה מראש על התשובה.
אהלן שרה,
כל תביעה או מחשבה על תביעה חייבת להיות נתמכת בחוות דעת של רופא מומחה,
גם לעניין הרשלנות , קשר סיבתי לפרוצדורה שעברת וכן מידת הנזק.
לכן, לא ניתן כרגע להשיב בצורה רצינית אם "יש עילה" ואולי קצת מוקדם לדעת מה הנזק שיוותר, אם יוותר.
עלייך לפנות לעו"ד , תחום נזיקין, שמתמחה במישור רשלנות רפואית.
הסיכויים משתפרים אם יש ליווי שכזה ככל המוקדם ( בהנחה שיש "קייס" ) .
רק בריאות
בברכה,
עו"ד שבת אסף
הייתי אצל רופא שאישר את הסיבוכים.
וכמובן במקרה שאני יפנה לבית משפט אני יקבל חוות דעת רפואית. אני רק רוצה לדעת אם יש לי למה לשלם כל כך הרבה כסף בשביל חוו"ד לבית משפט.
אני שואלת בקשר לזה שמנתח שביצע את הניתוח שלי מכחיש סיבוכים ברורים למדי..
אני מבינה שלפעמים יש סיבוכים וכמובן שחתמתי על טפסי ויתור אבל במידה ויש סיבוך הרופא אמור לבצע ניתוח חוזר, ובכלל לפחות לאשר את הסיבוך.
המנתח שלי פשוט ביטל את כל התלונות שלי ושלח אותי לדרכי בלי שום התייחסות לדברי.. לאחר שאישרתי את הסיבוכים עם מנתחים אחרים (מילולית) לא קיבלתי חוו"ד בכתב עדיין..
האם יש בכלל למה לפנות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר