יש לי שתי שאלות בנושא חוב למד"א:
1. פעמיים ב2022 היה מקרה שבדירה שאני שוכרת באוויר היה חומר שגרם לי לכאב ומנעה שינה במשך מספר ימים. התקשרתי 100 ושוטרים שהגיעו הזמינו מד"א. ואחר כך שלחו לי הודעה שאני צריכה לשלם למד"א על פינוי. (אבל במקרה שלא רציתי לנסוע איתם, אמרו לי שאני צריכה לחתום על ויתור טיפול). למה אני צריכה לשלם למד"א אם משטרה החליטה להזמין מד"א ובמיון במקום לרשום מה קרה ולעשות לי בדיקת סמים (כי הרעילו אותי עם סמים), רשמו שקרים שאין לי כלום? למה אני צריכה לשלם למד"א אם משטרה הזמינה מד"א?
2. מקרה שני, הרעילו לי אוויר בעבודה סביב קופה בחומר שגרם לי לפירכוסים, כאב לי מאוד בחזה, שכבתי על הריצפה ורעדתי בלי שליטה. בגלל שאף אחד לא ניסה לעזור לי, התקשרתי למד"א לבד. במיון לא רשמו שהיו לי פירכוסים ומכתב שיחרור חתם בדואי שלא רשם מילה דר' לפני שם שלו. ושלחו לי אחר כך הודעה שאני צריכה לשלם על פינוי מד"א. למה זה לא נחשב תאונת עבודה אם להרעילו לי אוויר בעבודה בחומר עושה פירכוסים ובמיון סירבו לעשות בדיקות כדי לבדוק ולא נתנו לי טיפול רפואי? למה אני צריכה לשלם למד"א על פינוי במקרה זה?
נוצר מצב שאנשים מרעילים לי אוויר בחומרים עושים לי פירככוסים וכאב, קוצר נשימה, ואני צריכה לשלם למד"א על פינוי ובמיון מסרבים לרשום ולעשות בדיקת סמים.
בגלל 3 מיקרים אלו יש לי חוב למד"א כמאט 1500 ש"ח.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר