לפני כשנתיים בערך יצאתי מחנייה ,לכביש לא רחב אך די סואן בתנועה משני צדידיוו ומשני צידי הכביש חנו רכבים בצפיפות זה אחרי זו
ונוצר קושי מסויים לצאת ולהשתלב מיד עם התנועה החוצה
וכאשר יצאתי נאלצו הרכבים החוצים להמתין בחוסר סבלנות כדי לאפשר לי להסתובב
השתדלתי לפעול בזרירזות ונאלצתי לההצמד לשורת הרכבים שחנתה בעבר השני
לאחר שיצאתי משם המשכתי בנסיעה עד הפניה הקרובה של הרחוב 200 מטר
מכיוון שלא היתה לי אפשרות לעצור מייד כדי לבדוק אם חלילה גרמתי לנזק
עצרתי את הרכב במקום בטוח ומהרתי לחזור ברגל לכיוון שורת המכוניות שחנתה
הדבר ארך כמספר דקות בלבד
אך לצערי לא זכרתי לאיזה רכב נצמדתי ,עברתי בכל שורת הרכבים וכולם נראו תקינים ושלמים -הבנתי שהכל כשורה ושלא נוצר נזק
הצטערתי שלא צלמתי כי לאחר כמה חודשים הוזמנתי לחקירה בעיניין פגיעה ברכב חונה-דבר שהפליא אותי מאוד כי באם כן אז גם לרכבי היה אמור להיות פגיעה
הסתבר לפי דברי השוטרת- שמשהוא הבחין ושראה שלא עצרתי מיד -רשם את פרטי והגישם למשטרה-בעדות המשטרה נכתב " נראתה אשה עם 2 ילדים קטנים שנוהגת ברכב ...ולי יש רק ילד קטן אחד שלפעמים כן נוסע עימי אבל בדרך כלל אני בגפי
הדבר מפליא אותי מאוד הכיצד ? השוטרת טוענת שנעשה נזק רציני -אם כן היה הייתי אמורה לשמוע רעש כל שהוא או לפחות לראות סימן? האם יכול להיות שמשהוא תפס "טרמפ" ומנסה לתקן את רכבו על חשבוני?
התברר לי הוגש כתב אישום ובקרוב משפט
אם מדובר בתיק פלילי ?
אני נוהגת 15 שנה ואין לי כלל עבירות תנועה
כיצד נחלצים מסיפור שכזה?
שלום רב,
אם הוגש כנגדך כתב אישום פלילי, תוכלי להוציא את חומר החקירה ולראות על בסיס מה הוגש כנגדך כתב האישום ולרבות מי התלונן ואז בהתאם להתמודד.
המדובר בהליך פלילי.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר