צהריים טובים,
לפני כחודש ומספר ימים שכן בן 74 שבר לאמי את היד לשתיים על הברח שלו.
אמי עברה ניתוח בבית חולים שמו לה ביד פלטות, כרגע היא בחופשת מחלה לא יכולה
לעשות כלום. הסיבה ששכן
שבר לאמי את היד היא : מדובר בקשיש חזק פיזי בן 74 מתגגורר עמינו בביניין כמו שאר השכנים
לפני מספר שנים אישתו ניפטרה והוא ואמי שמרו על קשר שכנים טוב.
קשר טוב זתומרת, מדי פעם ניכנס אלינו ראה טלויזיה ניכנסת לדבר. הבן אדם
הזה מאוד רצה שיהיו קשרים רומנטיים חזקים עם אמי למרות שהיא לא רצתה
לכן הוא כל הזמן הביא נשים לבית שלו ובאותו זמן קילל את אמי שהיא
(הזונה שהיא השרמוטה ושהיא חרא) בגלל שהיא לר רצתה לגור עימו, שהיו יחסים בניהם, בעבר הוא ניסה לדחוף את עמי בדירה שלנו מפני שהיא לא רצת להיות איתו לא ממש זכור. הסיבה שהוא שבר לה את היד לשתיים עם הברח שלו: יום אחד היא ניזכרה שהיא שכחה בשר טרי אצלי במקרר מפני שיש לנו מקרר בבית די צר/קטן הוא איפשר לה לשמור אצלו מה שבאלה ולא פעם ראשונה לכן לפני כמה זמן היא שמה אצלו במקפיא בשר טרי. ברצוני לציין שהם כבר לא היו בקשר . היא ניזכרה שיש לה בשר אצלו במקרר וניגשה עליו לדירה.
היא צילצלה לו בדלת והוא לא רצה לפתוח לה מפני שהייתה שם אישה היא צילצלה אליו שוב ואמרה שהיא מעוניינת לקחת את הבשר שלה הוא פתח לה מעצבים את הדלת והראה אם היד על המקפיא שכלומר תיקח. ואמי כאשר היא לקחה את הבשר מהמקרר שלו היא אמרה לו שאתה אותי לא תקלל מפני שאתה בעצמך כזה: כלומר שהוא תמיד קילל אותה שהיא (זונה שהיא שרמוטה ושהיא כל דבר רעה בעולם הזה) ואמי הלכה הביתה באותו רגע הוא יצא אחריה וניה לתקוף לא יצא לו והוא לקח את היד שלה לקח בהתחלה ובאמצע ושבר על הברח שלו. בקיצור נסענו מהר לבית חולים למחורת היא עברה ניתוח קשה. כרגע היא ביד עם הפלטות לא יכולה לעשות אם היד הזאת כלום. ישר אחרי בית חולים שהיא הייתה שם מספר ימים נסענו ישר אחרי זה למשטרה להגיש עליו תלונה.. כאשר היינו בחקירות אז חוקרים גם קראו לנו מה הצד השני אמר כלומר השכן הזה והוא ה ל מכחיש. עכשיו אותו שכן כבר לא מתגורר באותו בנייין שהיה גר לפני המיקרא הוא עצור ויש לו אזיקוני אלקטרונים עבר חודש ומספר ימים מאותו מקרא ושבוע הבא מתקיים דיון בבית משפט השלום.
ברצוני לציין שהנני בת של הניפגעת, וגם הייתי באותו זמן בבית ושמעתי את הצעקות וניגשתי בריצה כשה שמעתי את הצעקות כשה הוא שבר לה את היד, ניגשתי מהר והוא באותו זמן נהיה בן אדם הזה לבן אדום העניים היו אצלו שחורות, והוא מהר סגר את הדלת שלו. אני מציינת שזה שכנים דלת מול דלת. אני גם הייתי בחקירה במשטרה.
אני ואמי פונות אליך ומקוות לקבל יעוץ הטוב ,
השאלה של אמי היא מה היא עכשיו צריכה לעשות בשביל לקבל פיצוי כספי ?
האם היא לא תסתדרללא עורך דין?
מה עלינו לעשות?
תודה מראש.
ושבת שלום.
שלום רב,
במידה והדבר נעשה בכוונה הרי שיש כאן עילה לגשת למשטרה ולהגיש תלונה בגין תקיפה. לאחר מיצוי ההליך הפלילי ואפילו במקביל לו, ניתן להגיש תביעה נזיקית כנגד התוקף.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר