שלום רב.
פניתי לעו"ד כדי שיעזור לי בתביעה כנגד בטוח לאומי.העו"ד לקח בתחילה דמי ייעוץ ולאחר שהחלטתי לפתוח אצלו תיק הוא לקח כסף גם על פתיחת התיק.
לצערי נפלתי על עו"ד שהסכים לקחת את התיק מבלי שיש לו זמן לטפל בו,והיום לאחר שלושה חודשים שהוא משך אותי ומרח אותי הוא הודה שאין ביכולתו לעזור לי בגלל חוסר זמן וכוח אדם.הוא מוכן להחזיר לי את הכסף רק של פתיחת התיק ומודה בכך שהוא פישל,הוא הצטער על כך וזהו.
שאלותיי:
1.מה דעתכם על מצב כזה והאם אפשר להתלונן עליו?
2.אני חתמתי לו בזמנו על ייפוי כוח וויתור סודיות רפואית ועל כך שאני מחוייב רק אליו....איך אני "מתפטר "מכל המחויבות הזאת אליו ומה עליי לבקש ממנו כדי שאהיה בטוח "שהתנתקתי "ממנו לחלוטין?
תודה
אבי
שלום רב,
בעצם זה שחתמת על ייפוי כוח וויתור סודיות רפואית לא אומר שהינך מחוייב רק בפני עורך הדין בפניו חתמת. מאחר ועסקינן בייפוי כוח רגיל ניתן להעביר הודעה כתובה לעורך הדין בה הינך מבקש לבטל את ייפוי הכוח שניתן. מומלץ לקבל גם את המסמך המקורי בחזרה וכן אישור בכתב שעורך הדין קיבל את ההודעה על ביטול ייפוי הכוח וויתור הסודיות הרפואית ובעצם כך "שליחותו" בטלה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר