שלום,
רכבי חנה בחניה כחול לבן צמודה ליציאה מחניה של בנין לרחוב חד סיטרי (צר מאוד)
כלומר, רכבי חנה בחניה הראשונה מצד ימין של אותו בנין.
כשהגעתי לרכבי ראיתי שפגעו בו מאחור בצד שמאל ובצידו השמאלי
מכך - יכולתי רק להסיק שהפגיעה נעשתה ממישהו שחנה בבנין זה ! כיוון שמי שנוסע ברחוב החד סיטרי יכול לפגוע בי רק בצד הרכב.
בחנית הבנין ישנם רק 6 חניות - בדקתי את כל המכוניות ורק מכונית אחת היתה משופשפת בצידה הימני מקדימה באותו גובה של המכה במכוניתי.
צילמתי הכל בתמונות ובוידאו על מנת שיראו היכן חניתי ויבינו שרק ביציאה מחנית הבנין יכלו לפגוע בי. אך כמובן אין לי עדויות שמכונית זו אכן ללא עוררין פגעה בי.
האם עדיין אוכל לתבוע את בעל רכב זה? האם ייכתב לי בביטוח שיש לי תביעה בעקבות זאת? (הרי אני עצמי לא השתתפתי בתאונה)
השארתי לבעלת הרכב פתק שנסגור את זה באופן אישי אך היא כמובן לא הרימה טלפון. מה עושים? אני ממש מתלבטת אם להפעיל את הביטוח, לא הייתי רוצה לשלם על הנזק בעצמי או להגדיל את פרמיית הביטוח שלי
תודה מראש
אהלן מורן,
התשובה טמונה בשאלתך, כאשר יש פה קושי להוכיח וכאשר את לא יודעת אם היה אורח זר בבניין שהוא זה שפגע או לחילופין ייטען שאת נסעת ושפשפת מישהו אחר וכולי... וכולי...
אינני יודע את מידת הנזק והאם שווה להשקיע בחוות דעת מומחה לעניין, אך חשוב שתבחני האם יש סימני צבע .
יש לשקול לגשת ולשוחח עם הבעלים של הרכב( אינך יודעת מי נהג בעצם ) ו"לעמת" אותו עם הממצאים . רצוי גם כן להקליט את השיחה וכן לערוך תחקיר האם מי מהשכנים ראה משהו בנדון.
בתקווה ליושר אנושי.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר