לאחר משפט של תביעה נגד חברת ביטוח גדולה (תאונת דרכים-כהולך רגל) שהתנהלה בבית משפט שלום ( עליי לציין כי התאונה התרחשה באור יום, הנהג הודה באשמה והתאונה לא זכורה לי), לאחר 7 שנים הוגש ערעור (בהחלטת העו"ד שלא הסכים לפס"ד) למחוזי, על פסק דין אשר דרש ממני לשלם לביטוח. הערעור התקבל חלקית.
לאחר עוד 3 שנים קיבלתי פסק דין שממנו אני רק מפסידה כסף על תשלום לרופאים. (ז"א כל שקיבלתי ניתן לרופאים שמונו מטעם ביהמ"ש).
האם כדאי להגיש בקשה למתן רשות ערעור לעליון או שמא זה כבר יהיה צעד מיותר ומסוכן?.
וכיצד עלי להגיש בקשה למתן רשות ערעור לביהמ"ש העליון? דבר הכרוח בהוצאות כבדות ולא בטוח שהבקשה שלי תתקבל.
השאלה הגדולה ביותר היא, איך לאחר מסע של 10 שנים בבתי משפט ושופטים שונים נשארתי לפני שוקת ריקה ולא נפסקו לי פיצויים??
האם זה מתקבל על הדעת??
שלום רב,
בהחלט הדבר אפשרי , אינני יודע את פרטי "העימות המשפטי" לאורך הדרך אבל אכן כך.
מבחינת ספציפקציה לתיק האם להגיש או לא רשות ערעור, לא ניתן לענות דרך הפורום רצוי כי תתייעצי עם עורך הדין המייצג , הבקיא בתיק.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר