שלום קנתי רכב חדש ולא אמרו לי שיש פגעות ברד על גג הרכב ומכסה הרכב אחרי שנלקח הכב גלתי את המכות יתקשרתי לסכונות והראתיע לא את המכות הוא אמר לי שיפצה אותי ואי אפשר להחזיר את הרכב כח הזמנתי אותו אחרי יוממיים יתקשרתי אלי ואמר לי שימצא אותי בסכום של 3500 ש"ח לא הסכמתי ואמרתי שיתן לי ליתעץ בדקתי ויתברר לי שאם היו צרכים להודיע לי על המכות אם יש נזק מעל 3.5 % יתקשרתי ואחרי שיחה אמר שיבדוק עם ניבואן אחרי שבוע שהרכב היה אצלי יתקשרתי שוב רצו לפצות אותי ב4500ש"ח לא הסכמתי אז משום מה רצה שאני יחזיר את הרכב ויתן לי את כספי יחזרתי את הרכב וקבלתי את כספי הבעיה שנוצרה אכב זה מונית הפסדתי ימי עבודה התקנה מונה הלוואה נזק כספי אישי בסביבות 10000 ש"ח שלואל האם אני יכול לתבוע את אפסד הכסף עוד דבר יתברר שנזקי הברד שהיו בחורף האחרון חברות הביטוח פיצוי את היבואנים בסכומים לא קטנים וחלק מהיבואנים מכרו את הרכבים בכ 30% הנחה
אהלן אהרון משאלתך עולה כי את כספי הרכב קנית בחזרה, שאר הנזקים ניתן לתבוע שכן יש פה רשלנות , מחדל ו/או הפרת חוזה והתחייבות מצד היבואן.
לאור הערכים הנתבעים , שקול לפעול במסגרת תביעות קטנות.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר