שלום רב,
היום הגיע שליח לביתי ומסר לנו "כתב תביעה בדר דין מהיר"
מדובר שם על תאונה שלא הייתי מעורבת בה. עם רכב אין לי בכלל מושג של מי הוא ובחיים לא נהגתי עליו. תאריך התאונה היה לפני שנתיים וקצת . מס' תעודת הזהות שלי מופיע שם.
בעבר קרה לי אותו הדבר עם תביעה שנשלחה אלי עם תעודת הזהות שלי ושמי שגם לא היה לי קשר אליה והיא בוטלה לאחר שדיברנו עמם והם טענו שניסו לפנות לבחורה כנראה עם שם זהה לשלי שהייתה אשמה. וקיבלו את תעודת הזהות שלי כנראה מאיזה מאגר מידע. ביטלו את התביעה נגדי..
מה אני יכולה לעשות עם זה? האם זה הגיוני שככה שולחים אלי תביעה ללא הוכחות? האם מדובר בניסיון עוקץ?(אחרת למה חיכו שנתיים עם התביעה הזו)
תודה רבה רבה
שלום רב,
כפתיח אציין כי תובענות על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים (חוק הפלת"ד) אינן יכולות ליידון בסדר דין מהיר קרי, במקרה דנן ההליך נפתח בסדר דין שאינו רלוונטי לעניין תאונות דרכים.
בנסיבות עניינך, היה ולא היית מעורבת והתביעה נשלחה אלייך בטעות אזי מציע ליצור קשר עם ב"כ התובע ו/או התובע ולבחון מולו את פשר העניין, ולבקש ממנו שימשוך תביעתו היה ואינך צד לעניין והתביעה נשלחה אלייך בטעות.
שנה טובה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר