שלום שמי דני ואני בן 27 ולפני 10 חודשים בערך עשיתי תאונת דרכים ונפצעתי באופן קשה במרפק יד שמאל היה לי שבר מרוסק במרפק ועברתי ניתוח ארוך ושמי לי פלטות ומסמרים וברגים במרפק . ואושפזתי למשך שבוע בבית חולים וגם עברתי עוד ניתוח להוצאת המסמרים והפלטות והברגים ועד היום אני עושה פיזטורפיה וגם ביקורת בבית חולים ואצל פסיאכטר וסובל מכאבים . התיק בטיפול של עורך דין כבר מלפני 9 חודשים . עכשו השאלה אם אני רוצה לחזור לעבוד עם תלוש כמובן האם זה ישפיע על התיק והתביעה . יש לציין שבזמן התאונה הייתי סטדונט וגם עבדתי במשרה מלאה . אבל סוג העבודה דרש מאמץ פיזי וזה דבר שהיום אני לא יכול כי יש לי מגבלה בכיפוף ויישור .
דני שלום,
ככל שאתה יכול לחזור לעבודה - תחזור.
שהעורך דין שלי הגיש את התביעה כתאונת דרכים ולא עבודה , ואם יזדמן לי איזה עבודה אז היא לא תהיה פיזית ותהיה משרדית ועכשו השאלה זה שהיום שאני סטודנט זה גם עוזר לתביעה.. כי אני רוצה לחזור לעבוד במשהו לא פיזי כדי להתפרנס ולממן את הלימודים .
דני, ברור שכל עבודה שלך תהיה במסגרת המגבלות הפיזיות מהן אתה סובל תוצאת התאונה, וכך עורך הדין שלך אמור להציג את הדברים.
מבחינת התביעה שלך אין בעיה לחזור לעבודה - אפילו כך ייטב.
שנה טובה!!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר