לפני כשנה פגע ברכבי אוטובוס של "דן": ברחוב בו 2 מסלולים בכיוון הנסיעה שלי ומסלול כיוון הנגדי. המסלול הימני בכיוון שלי היה תפוס ע"י מכונויות חונות (מצב רגיל...).אותתי לפניה שמאלה, עם תחילת הנסיון לפנות עקף אותי האוטובוס משמאל ופגע ברכב. נגרם לנזק לרכב בלבד. עלות התיקון+שמאי כ-3,000 ש"ח, סכום זה שולם על-ידי למוסך ולשמאי. חברת הביטוח שלי פנתה לחברת דן אך זו סירבה לשלם את הנזק.
פניה נוספת שלי למחלקת תביעות בדן באמצעות עו"ד נענתה בשלילה. כפי שהבנתי מחברת ביטוח שלי זו מדיניות של "דן" להתכחש לתביעות מתוך כוונה שהתובע יתייאש.
ברצוני לתבוע את עלות התיקון בתביעות קטנות. האם ניתן? מה הסיכויים לזכות בתביעה כזו?
שלום רב,
ניתן לתבוע בתביעות קטנות את נזקי הרכוש שנצפו - כנסי לאתר של הרשות השופטת ושם תמצאי חוברת הסבר בעניין תביעות קטנות שתוכל לסייע לך בהגשת התביעה.
נוכח אי הכרתי את הנסיבות לפרטי פרטים הרי שאין באפשרותי להביע עמדה בעניין סיכויי התביעה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר