שלום רב !!!
עזבתי את העבודה שלי כמטפלת בחברת סיעוד בתאריך 31 לאוגוסט ונכנסתי למנהלת חשבונות והיא אמרה שמגיע לי פיצויים (עבדתי 5 שנים בחברה) , כמו כן מנהלת החשבונות הוסיפה שבגלל שסיימתי בסוף אוגוסט אז אני אמורה לקבל עוד משכורת בספטמבר והיא צריכה להפריש לי דברים. היא התייחסה אליי כאילו היא עושה לי טובה ולא באמת צריכה לעזור לי בנושא הזה . היא ביקשה ממני לחכות עד סוף ספטמבר וכשדיברתי איתה היא אמרה לי שהיא דיברה כבר עם הסוכנים של חברת הביטוח שישלחו ערכי פדיון ואז אני אמרתי לה מדוע לא יידעה אותי על כך קודם ושאלתי כמה זמן עכשיו יקח ?, והיא ענתה שאני זו שצריכה להתקשר לחברת הביטוח. ואני אכן דיברתי עם חברת הביטוח בכדי לראות אם אכן מופרשים לי פיצויים, הם אמרו שכן והוסיפו שזה גם תלוי בחברה עצמה בה הייתי מועסקת אותה אחת שממנה אני מבקשת פיצויים, אני שואלת : 1. אם יש זמן מסוים לקבלת הפיצויים, מאז שבן אדם עוזב ?,2. האם מנהלת החשבונות צדקה כשאמרה שהיא לא יכולה למלא בשבילי טופס 161,אם לא מגיעים לה ערכי פדיון ?, 3. מי צריך פה לדאוג לקבלת הפיצויים שלי ?
מודה לכם מראש
קורל
שלום רב,
על מעסיקתך לדאוג לשחרור פיצוייך בתוך 15 ימים מתום יחסי עובד - מעביד, זאת באמצעות העברת טופס 161 + מכתב שחרור כלל זכויותייך הפנסיוניות.
ככל שלא עושה כן - מדובר בהלנת פיצויי פיטורין וכמובן קיימת לך אפשרות תביעה בנדון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר