היי אני עובד כשליח במסעדת גירף, השכר שלי הוא שכר יסוד ( מינימום ) פלוס אחזת אופנוע פלוס דמי הבראה פלוס תוסף גלובלי ביחד זה מגיע ל 37.94, עכשיו כאשר השכר יסוד עלה ל 26.88 במקום 25.94, השכר צריך להיות 38.88 לשעת עבודה! המעסיק רשאי להביא לנו לחתום על טופס 101 חדש כי הוא רוצה להשאיר לנו את המשכורת הקודמת כאילו 25.94 לשעה פלוס התוספות! כאילו להוריד לנו ממקום אחר! האם אני חייב לחתום על הטופס או שזה הערה בתנאים? והאם אני עדיין לא חתום על הטופס אני זכאי לכבל משכורת עם השכר יסוד החדש ללא כל שינוי התוספות! כלומר 38.88 לשעת עבודה! ואם אני לו חותם על התופס ומפתרים אותי אני זכאי לפיצויים? תודה רבה במקרה הצורך תודה!
צריך לראות בידיוק איך התלוש שלך בנוי כדי לתת המלצה משפטית. ככלל, אם יש תוספת בשכר המינימום, אתה זכאי לקבלו - אך אם שכרך אינו שכר מינימום, הוא לא מופשע מעלית שכר המינימום. פנה לייעוץ משפטי פרטני. בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר