שלום,המצב הינו כזה:
האם משמעות שכר חודשי, כי אני מקבל בכל מקרה את מלוא השכר אשר נקבע עבורי ללא תלות במספר השעות?
יצא לי מספר פעמים,לא לבצע 186 שעות עבודה ולכן השכר ירד לי וקוזז לי בגינו ימי חופשה ,האם הדבר חוקי או שהיה עליהם לשלם לי את מלוא השכר?
שאלה נוספת בבקשה:
עבדתי בחברה סה"כ 8 חודשים, שמתי לב, כי בחודשיים האחרונים הם שינוי לי את הססטוס מחודשי לשעתי ללא ידיעתי.
פניתי לנציגת החברה, והיא טענה כי היתה טעות ומלכחתילה הייתי אמור להיות עובד שעתי( טענה שגויה).
אשמח למענה.
אהוד שלום.
1. בכדי להשיב על כך צריך לעיין בחוזה העסקתה. אם סוכם איתך כי כנגד שכר גלובאלי מסוים תעבוד 186 שעות ועבדת פחות מהשעות תקן שלך - אין מניעה לביצוע קיזוז.
2. נניח ושינו את הסטאטוס מחודשי לשעתי - איך הדבר פגע בך? תבהיר בבקשה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
הדבר פגע בי כך:
החברה פיטרה אותי לאחר כ - 8 חודשי עבודה.
שמתי לב כאמור כי בוצע ללא ידיעתי שינוי (מחודשי לשעתי).
כעובד וודשי,אני זכאי ל11 ימי הודעה מוקדמת ,ושעתי רק 8.
ואכן,הם משלמים לי רק כ-8 ימים. .
מכאן הויכוח, מה המעמד שלי,שעתי או חודשי.
אשמח להבהרה.
צריך לעיין בתלושים ולתת את הדעת על כך. בגדול יש חובה למעסיק לתת לך הודעה על תנאי העסקתך ולציין שם את מתכונת העסקתך.
תוכל לתבוע את המעסיק בבית הדין על 3 הימים שקיבלת בחסר וביה"ד יכריע, אך כמובן שיש לשקול את כדאיות התביעה בנסיבות העניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר