שלום רב,
אני תובעת את המעסיק הקודם שלי (חברה קטנה מאוד בבעלות אדם אחד) על הלנת שכר, אי תשלום פנסייה, ש"ע נוספות, חגים וחופשות כחוק.
המעסיק אינו מגיש כתב הגנה או מגיב כלל להליך המשפטי- העו"ד שלנו פנתה לבית המשפט בבקשה למתן פסק דין ללא כתב הגנה ובית הדין נתן לנתבע הארכה של כ10 להגיב. (כמובן שכתב התביעה נשלח לנתבע ויש בידי הוכחות כי הוא קיבל את התביעה)
להערכתי (ולהערכת העו"ד שלי כי מתנהל נגדו משפט מקביל שגם שם הוא לא מגיב כלל), הוא לא יגיב להליך המשפטי ולבסוף תיהיה הכרעה של השופטת ללא משפט ועל סמך כתב התביעה שלי.
השאלה שלי היא מה אני אוכל לעשות במידה והוא לא ישלם לי את החלטת השופטת? אם הוא לא מגיב לדיונים בבית המשפט אני חושבת שהוא גם לא ישלם.. מה אני יכולה לעשות בנושא כדי שכן אקבל את הכסף המגיע לי? העו"ד אומרת שאולי נצטרך לפנות לפירוק חברה, דבר המצריך עליויות רבות נוספות וכן מאריך את כל הזמן. מה העלויות של הדבר? וכן מה משך הזמן שההליך לוקח? ולבסוף ממי אקבל את הכסף מביטוח לאומי? את כל הסכום?
תודה רבה
ברגע שיהיה בידך פס"ד בתיק תוכלי לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולפתוח תיק נגד המעסיק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר