שלום ,
למעסיקי נודע שאני מחפש עבודה על ידי קולגה שלו שהגיעו אליו קורות החיים שלי. בקורות החיים שלי מופיעים שמות הלקוחות שבהם טיפלתי במסגרת עבודתי .
מעסיקי טוען שהפרתי את סעיף הסודיות בחוזה וביקש ממני לשלוח לו שני מכתבים האחד מכתב בו אני מודה שפרסמתי בקורות החיים שלי פרטים של הלקוחות שטופלו על ידי ללא רשותו או רשות הלקוח
כמובן שהדבר נעשה בתום לב ולא הייתה כל כוונה לפגוע באף אחד .
והמכתב השני הוא מכתב התפטרות שלי
נכון לכרגע לא שלחתי שום מכתב ואין בכוונתי לשלוח שום מכתב בנושא ללא ייעוץ משפטי .
בנוסף עליי לציין שלאחרונה הודיע אחד מהלקוחות שהוא מפסיק את ההתקשרות מול החברה בה אני עובד ומעסיקי מאשים אותי וטוען שזו אשמתי בגלל שפרסמתי את שם הלקוח בקורות החיים שלי .
אשמח לייעוץ בנושא וכיצד עליי להתקדם.
תודה.
גיל.
לגבי האירועים שבפנייתך, פורום ציבורי הפתוח לעיני כל אינו מקום מתאים להעלות פרטים כפי שתיארת בפנייתך ויתכן אף כי המעסיק שלך חשוף לנאמר כאן.
ממליץ לך לפנות בהקדם האפשרי לייעוץ אצל עו"ד.
בהתייעצות אצל עו"ד מובטח לך חסיון על כל מה שנאמר בהתייעצות, כך תוכל להיערך בהתאם לשימוע או לכל תרחיש אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר