שלום רב, הנני עובד בעבודה קבועה כשנתיים , בתחילה עבדתי לפי שעות אולם בשנה וחצי האחרונות עבדתי על בסיס חודשי בהתאם למטלות היומיות שהוטלו עלי , כאשר סיום יום העבודה היה בין 6-7 שעות יומיות בהתאם לצורך והמשכורת נשארה ללא שינוי , כאשר בסןף כל חודש הגשתי דוח שעות בהתאם לזמני העבודה.
לאחרונה המעסיק החליט להכניס אדם חדש לעבודה וביקש ממני להכניס אותו לענינים , כאשר בסופו של דבר הוא אמור להיות הבוס שלי ואמר לי , שעד סוף ינואר הכל יהיה כמו שהיה עד היום ומפברואר נראה מה יהיה . לפני כשבועיים הוא שלח לי את המטלות והוסיף ששעות העבודה הן מ-0830ועד 1730.
האם מייל דינו כדין מכתב רשמי (מעולם לא סיכמנו על שעות עבודה כאילו)
האם הרעת תנאים במידה ויוריד לי את השכר מפברואר או שישנה לי את שעות העבודה נחשבות עבורי במידה ואחליט לא להמשיך כפיטורין. האם במקרה כזה הוא צריך לתת לי הודעה בכתב של חודש מראש ואז עדיין לשלם לי עבור פברואר כפי ששילם עד היום ?
מה הם הזכויות שלי כעובד במקרה כזה ?
תודה
לכאורה, על פי התיאור שלך כאן קמה לך עילה להתפטר בדין מפוטר, לעניין הודעה מוקדמת חלה עליך החובה לתת 30 ימי הודעה מוקדמת המעסיק רשאי לוותר על עבודתך בימי ההודעה המוקדמת.
לפני שתבצע צעד כלשהו בעניין הריני ממליץ בחום לפנות לייעוץ משפטי אצל עו"ד המתמחה בדיני עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר