מה הנוסחה לחישוב דמי חופשה לעוזרת בית . עובדת 2 פעמים בחודש. כל פעם 5 שעות . שכרה ליום עבודה 250 ש"ח הכוללים 50 ש"ח נסיעות. וותק שנה ראשונה. אודה על תשובתכם
אם העובדת השלימה כבר שנת עבודה מלאה, יש לחלק את מספר ימי העבודה בפועל ב-200 וכך תקבלי את אחוז חלקיות המשרה. כך למשל, אם היא עבדה 50, חלקיות המשרה שלה היא 25% ולכן היא זכאית ל-3ימי חופשה (מעגלים למטה).
אם היא טרם השלימה שנת עבודה מלאה, יש לחלק את מספר ימי עבודתה בפועל ב-240 ושוב, לעגל מטה.
את ימי החופשה יש להכפיל בשכרה היומי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
תודה על תשובתך . העוזרת שלי עבדה 26 ימים בשנה הראשונה שהסתיימה
יוצא שאחוז המשרה הוא 13 - אבל מה לגבי מספר הימים המגיעים לה בשנה שידוע לי שבשנה הראשונה מגיע לה 10 ימי חופשה . איך אני ממשיכה בנוסחה לחישוב
היא עובדת אצלי פעם בשבועיים 5 שעות כל פעם . אודה על השלמת תשובתך !
את מספר ימי העבודה בפועל (26) יש לחלק ב-200 ואח"כ יש להכפיל את התשובה שקיבלת (0.13) בזכאות המלאה עבור שנה ראשונה (14 ולא 10).
התשובה היא שהזכאות שלה היא ל- 1.82 ימי חופשה בהתאם לשכרה היומי.
כפי שציינתי, בימי חופשה מעגלים מטה, כך שמדובר בסך הכל על זכאות ליום אחד אם מסתיימת העסקתה או אם היא רוצה לקחת חופשה בתשלום.
אם היא ממשיכה לעבוד אז כמובן שהיא ממשיכה לצבור ימי חופשה מהזכאות המלאה (1.82) ולא מ-1.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
ראשית תודה על תשובתך עו"ד ארז רוח - הבנתי מתשובתך כי עלי לשלם לה על יום עבודה אחד בשנה הראשונה . למרות שהחישוב מראה 1.82 .מה קורה עם החישוב בשנה השניה . כיצד מחשבים אז את הצבירה של .0.82 שבעצם לא שולם לה בשנה הראשונה . אודה על תשובתך .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר