שלום רציתי להבין מעסיק סיכם איתי 7300 ברוטו אך בהסכם רשום משכורת יסוד 186 שעות 6300 ברוטו ותוספת גלובלית לכ25 שעות נוספות ואו שבת ואו חג 1000 שח ברוטו בכל מקרה התוספת הגלובלית תשולם לך אם תבוצע שעות נוספות פחות מההקצאה האמורה מה זה אומר כמה אני יקבל על 186 שעות ? והאם זה פוגע בי ?
דבי שלום,
מעסיק יכול לשלם לעובד בגין שעות גלובליות, העובד יקבל התשלום גם אם לא יעבוד את כל אותן שעות בפועל.
רצוי לבדוק שכל האמור אינו חורג מהמסגרת החוקית שכן אסור לקבל גמול שעות נוספות מעבר למותר בחוק.
מומלץ לבחון היטב את הסכם העבודה מראש ולמנוע עימותים במהלך העבודה ובסיומה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
אני מנסה להבין אם אני יעבוד לפי ההסכם הזה 186 שעות כמה אני יקבל 6300 או 7300 ???כי סוכם מראש בע"פ 7300 על שכר ברוטו של 186 שעות
האם זה פוגע בי מבחינת קרן פנסיה והשתלמות?ואם אני יעבוד משרה מלאה 186 שעות מה המשכורת שלי תיהיה ?
דבי שלום,
הפורום אינו עוסק בחישובי שכר לפונים.
לגבי קרן פנסיה וקרן השתלמות, יש לבחון מה נרשם בהסכם והאם קיימת חבות חוקית כל שהיא בתחום.
שאלותיך קשורות להסכם העסקה בינך ובין המעביד.
מומלץ לבדוק את הסכם העבודה היטב עם עו"ד המצוי בתחום.
לשיקולך.
בברכה,
אורי בוים, עו"ד
אני עובדת במקום עבודה 7 שנים הבעלים מתחלף ונותנים לי פיצויים האם הוותק נשמר
הוותק ישמר לך לעניין זכויות נלוות כגון ימי חופשה, ימי הבראה הוותק לא ישמר לך לעניין פיצוים, שכן פיצויי פיטורים כבר קיבלת.
דמרי - בן שחר עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר