היי אני בת 17 קרה לי מקרה בעבודה אני עבדתי בחברת סלולאר . הגעתי לקבל את המשכורת מהבוס וחשבתי שאני יקבל יותר אז קצת התווכחתי עם הבוס סיימנו את הוויכוח בזה שאני יבדוק את עצמי ויחזור וכשיצאתי זרקתי קללה מעצבים בשקט כזה "כוסאמאשלהם" וכשיצאתי אני וחברה שלי אחת מהאחריות אמרה לי לא להתקרב למקום הזה יותר כי אשתו של הבוס שמעה אותי וכדאי לי להתרחק משם מהר מאוד אני והחברה הלכנו בפחד..נשארה לי שם עוד משכורת של בונוסים מהעבודה אז חברההשלי הלכה לקחת לי את צק כי לא רציתי לראות תפרצוף שלהם וכשהיא בקשה מהם אחראית אמרה שהם לא חייבים להביא לי את זה כי זה בונסים וכי קיללתי..זה הגיוני? מה אני אמורה לעשות? זה מממש מעצבן !!
אין כל רלוונטיות לקללות ו/או צעקות. באם מגיעים לך סכומי כסף על המעסיק להעביר לך אותם. באם הם חושבים שלא מגיע לך הם יכולים אח"כ לנסות ולתבוע את זה ממך. לעניות דעתי אין להם כל עילת תביעה כנגדך והם חייבים לשלם לך.
דמרי - בן שחר עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר